Breaking news

Alexandra Dulgheru și Irina Begu, calificate în turul doi la simplu feminin la Roma

loading...

Alexandra Dulgheru și Irina Begu s-au calificat marți, în turul doi la simplu feminin la turneul de tenis WTA Premier 5 de la Roma.

irina begu - alexandra dulgheruAlexandra Dulgheru, venită din calificări, a reușit să o învingă marți, în primul tur la simplu feminin, pe japoneza Misaki Doi.

Românca a pierdut primul set în tie break cu 6-7(2-7), deși la 5-5 a făcut break și la 6-5 a servit pentru set. Și-a pierdut serviciul și s-a ajuns la tie-break unde a fost condusă cu 0-6, și inevitabilul s-a produs după 54 de minute de joc.

Dulgheru și-a revenit și a câștigat autoritar setul doi cu 6-3, ca în setul decisiv să se impună tot cu 6-3.

În turul doi la Roma, Alexandra Dulgheru va juca cu învingătoarea partidei disputate de Anna Schmiedlova și Lucie Safarova.

Irina Begu a reușit să o elimine în primul tur pe Urszula Radwanska, tot în trei seturi, scor 4-6, 6-2, 6-1.

În turul doi, Irina Begu va juca cu Angelique Kerber, cap de serie numărul 9 la Roma.

Calificarea în turul doi la Roma, le asigură lui Dulgheru și Begu, câte un cec în valoare de 11.710 euro și câte 60 puncte WTA.

Tot azi, Simona Halep s-a calificat în optimi de finală la dublu feminin, unde face pereche cu italianca Francesca Schiavone. Cele două jucătoare, posesoare a unui wild card, s-au impus în primul tur în fața perechii formate din Darija Jurak și Arantxa Parra, scor 6-2, 6-2.

loading...