Breaking news

Alexandra Dulgheru s-a calificat în semifinale la turneul din Kuala Lumpur

loading...

Alexandra Dulgheru a reușit să se califice vineri  în semifinale probei de simplu feminin la turneul de tenis BMW Malaysian Open de la Kuala Lumpur, Malaysia, competiție dotată cu premii de 250.000 de dolari.

dulgheru alexandraAlexandra Dulgheru confirmă forma bună în care se află la început de an, reușind să se califice în semifinale la Kuala Lumpur.

Românca a eliminat-o vineri, în două seturi, pe nemțoaica Julia Goerges, locul 67 mondial și a opta favorită la turneul de la Kuala Lumpur.

În primul set, românca a făcut break la scorul de 1-1, după care, la 2-1 și-a pierdut serviciul. Ca mai apoi, Dulgheru să facă re-break, a condus cu 5-4, scor la care a servit pentru adjudecarea setului.

Dar din nou și-a pierdut serviciul și s-a ajuns în tie-break. Unde din fericire, Alexandra Dulgheru și-a adjudecat primul set în tie break, scor 76-(7-5).

În setul doi, Dulgheru a reușit să se impună cu 7-5, după ce a revenit de la scorul de 2-4, întrucât la 2-2 și-a pierdut serviciul.

Este prima semifinală WTA pe care o joacă în 2015 Alexandra Dulgheru, aflată pe locul 94 mondial.

În semifinale, Alexandra Dulgheru va juca cu învingătoarea sfertului de finală jucat de Kurumi Nara și Jarmila Gajdosova.

Calificarea în semifinale la Kuala Lumpur îi asigură lui Dulgheru un cec în valoare de 11.500 de dolari și 110 puncte WTA.

loading...