Alexandra Dulgheru, out de la Australian Open. România nu mai are nicio jucătoare la simplu

Rezultate catastrofale înregistrate de tenismenii români la Australian Open 2016. Alexandra Dulgheru, ultima româncă rămasă în competiție la simplu feminin, a fost eliminată joi, în turul doi de Angelique Kerber.

dulgheru alexandraDupă doar patru zile de competiție, România a rămas fără jucătoare la simplu feminin la Australian Open.

Simona Halep, Andreea Mitu și Irina Begu au fost eliminate încă din primul tur la simplu, iar Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru în turul doi.

Dulgheru a cedat joi, în turul doi, în două seturi, scor 2-6, 4-6, în fața nemțoaicei Angelique Kerber.

Dulgheru fusese eliminată miercuri și în primul tur la dublu unde a făcut pereche cu Silvia Soler. Azi, Monica Niculescu și Irina Begu au fost eliminate și la dublu feminin, în primul tur. Româncele au fost învinse în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 4-6 de perechea formată din Dominika Cibulkova și Kirsten Flipkens.

A mai rămas o singură româncă în competiție la Australian Open, Raluca Olaru la dublu feminin unde face pereche cu Ysaline Bonaventure din Belgia. Cele două au ajuns în turul doi la dublu feminin.

La băieți, România stă catastrofal în acest an la Australian Open. Marius Copil nu a trecut nici de turul doi al calificărilor. În 2014, Copil a fost eliminat în turul doi pe tabloul principal, de elvețianul Stanislas Wawrinka.

La dublu masculin, Tecău și Mergea fac performanță pentru România. Cei doi români s-au calificat alături de partenerii lor, în turul doi la dublu masculin la Australian Open 2016.

>