Breaking news

Alexandra Dulgheru, calificare dramatică în turul doi la BRD Bucharest Open 2015

loading...

Alexandra Dulgheru a reușit să se califice miercuri seară, în turul doi la BRD Bucharest Open 2015, la capătul unui meci dramatic disputat cu chinezoaica Shuai Zhang.

alexandra dulgheru - brd bucharest openAlexandra Dulgheru, cap de serie numărul cinci la BRD Bucharest Open 2015, a jucat miercuri seară, ultima partidă din primul tur la simplu feminin. Românca a avut-o ca adversară pe Shuai Zhang, jucătoare aflată abia pe locul 166 mondial. În ciuda diferenței uriașe de clasament, Dulgheru a avut mari probleme în joc cu chinezoaicei și datorită faptului că românca era accidentată fapt ce i-a limitat foarte mult deplasarea în teren și implicit jocul.

După ce a pierdut primul set cu 3-6, Dulgheru a reușit să se adune și să îl adjudece pe al doilea cu 6-4.

În setul trei, românca a servit prima dar și-a pierdut serviciul. Apoi Dulgheru a făcut re-break și din nou și-a cedat lejer serviciul. A reușit din nou egalarea la 2-2 prin re-break, scor la care românca și-a pierdut a treia oară consecutiv serviciul. Zhang s-a distanțat apoi la 4-2 pe propriul serviciu, iar de la acest scor, Dulgheru a reușit să câștige patru game-uri consecutive și să se impună în final cu 6-4.

Alexandra Dulgheru, istovită de efort și accidentări, a izbutit să își adjudece victoria și calificarea în premieră în turul doi la BRD Bucharest Open 2015, după două ore și 25 de minute de joc.

Dulgheru și-a asigurat 30 de puncte WTA și un cec în valoare de 3310 dolari. În turul doi, românca va juca cu Anna Tatishvili.

Tot azi, Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la BRD Bucharest Open 2015 după ce în primul tur a învins-o, clar și rapid, în două seturi, scor 6-2, 6-2 pe Sesil Karatantcheva.

În turul doi, Sorana Cîrstea va juca cu Andreea Mitu. Partida se va disputa joi după ora 16,30, și va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

loading...