Breaking news

Alexandra Bădoi i-a oferit lui Armin Van Buuren cozonaci, țuică și un clop maramureșan  

Armin Van Buuren a fost răsfățat în România, de prezentatoarea Observatorului Antena 1, Alexandra Bădoi, cu cozonaci, țuică și un clop maramureșan.

Armin Van Buuren clopAflat week-endul acesta în România pentru un concert mult așteptat, Armin Van Buuren i-a acordat Alexandrei Bădoi un interviu în exclusivitate.

Celebrul DJ a vorbit pentru Observator despre viața sa, despre concertele care îl poartă prin lumea întreagă, despre nominalizările la Grammy și titlul de cel mai bun DJ din lume pe care și l-a adjudecat de nu mai puțin de cinci ori.

”Iubesc România, de fapt România este una dintre primele țări în care am avut spectacole și fanii de aici sunt uimitori”, i-a mărturisit el Alexandrei Bădoi, care la finalul interviului i-a oferit cunoscutului DJ cozonaci românești, țuică, un instrument muzical și un clop maramureșan care să-i amintească de România.

Ea însăși cântăreață de muzică trance, Alexandra a primit și cuvinte de laudă din partea lui Van Buuren.

”Știu că ești o cântăreață foarte bună, ai multe colaborări cu nume mari”, i-a spus Van Buuren Alexandrei Bădoi, fără să excludă o colaborare cu aceasta.

Prezentatoarea rubricii Meteo de la Observator a mărturisit încântată că în cadrul concertului pe care DJ-ul l-a susținut sâmbătă seară în București a avut parte și de o surpriză.

Pentru mine cel mai frumos moment a fost cand Armin Van Buuren a mixat melodia mea, „Goodbye” (feat. Andrew Rayel). A fost un sentiment extrem de plăcut”, a spus Alexandra, care este și prima cântăreață din România prezentă pe una dintre compilațiile anuale ale lui Van Buuren.

interviu Armin Van Buuren