Breaking news

Alexander Rybak, scandinavul romantic

loading...

Alexander Rybak, câştigătorul Eurovisionului 2009, revine pe piaţa muzicală cu o nouă melodie plină de sensibilitate.

alexander rybakA cucerit o lume întreagă prin carismă, talent şi pasiune, pe care le-a transmis de pe scena Eurovisionului, anul trecut.  A reuşit să ia cel mai mare punctaj: 387, clasându-se pe prima poziţie şi plecând acasă cu trofeul Eurovision. Melodia “Fairytale” a fost preferata juriului, dar şi a fanilor din faţa micului ecran. Melodia a fost cântată la concertul de decernare a Premiului Nobel pentru Pace şi un regizor a făcut un film documentar despre cariera lui Alexander, numit “Fairytale”.

Anul acesta, norvergianul a pregătit o altă melodie pentru inimile îndrăgostiţilor: “Europe’s Skies”. Single-ul beneficiază şi de un videoclip. Acesta începe cu Alexander în vârful munţilor, lucru care înseamnă poziţia lui în muzica europeană din 2009 încoace.  Peisajul de poveste ni-l trimite în alte cadre în care el este un turist, un călător în lume cu peisaje de basm. Alexander culege instantanee, care în realitate sunt, de fapt,  premii. Spre final vedem cântăreţul Alexander, cel care dă fetele pe spate cu chipul său de înger pubertin. Videoclipul are o structură circulară, adică se termină cu aceeaşi  idee cu care începe.  Melodia este compoziţia lui Alexander şi ne aminteşte putin de “Fairytale”.

Succesul este la degetul mic pentru Alexander, datorită muncii şi efortului depus pentru a-şi indeplini visul de a intra în inimile tuturor.

loading...