Breaking news

Alexander Rybak cântă în duet cu Paula Seling la Dănutz SRL

Alexander Rybak, norvegianul care a câştigat concursul muzical Eurovision 2009, este invitatul special al lui Dan Bittman duminică, 3 iunie, de la ora 16.00, la Dănutz SRL.

Pe lângă celebra „Fairytale”, piesa învingătoare la Eurovision, el va face şi un duet cu Paula Seling, aducând telespectatorilor TVR 1 noul lor single, „I’ll Show You”, o piesă compusă de el.

Paula Seling l-a cunoscut pe Alexander la Oslo, în 2010, cand ea a participat alături de Ovi la Eurovision, iar el era invitat special. Alexander a fost fermecat de vocea Paulei şi de faptul că aceasta este un muzician adevărat.

Tot la Dănutz SRL, Alexander Rybak cântă la vioară împreună cu Gelu Voicu şi taraful său de muzică populară românească şi învaţă să danseze folclor românesc, alături de ansamblul de dans „Burnasul” din Alexandria, primind în dar o ploscă tradiţională de ţuică şi o ie cusută manual.

Invitate la Dănutz SRL să cânte noul lor single, „Today Is My Birthday”, fetele de la Amadeus au parte de o surpriză de proporţii, atunci când Alexander Rybak le promite că va compune o piesă special pentru ele.

Frumuseţea româncelor îl lasă pe Alexander cu gura căscată… la propriu. Fermecat de tinerele din platoul Dănutz SRL, norvegianul îşi întrerupe cântecul pentru a le saluta cum se cuvine. Gestul îi este răsplătit cu o paradă de costume de baie, care îl face pe invitat să declare că nu ar mai pleca din România.

Invitat la rubrica „Un Diamant la SRL”, Octavian Ursulescu este admirat de Alexander Rybak, care îl roagă să îl prezinte în stilul său caracteristic.

 

>