Breaking news

Alex Vidia, noul lider în Top 20 voci radio

Schimbare de lider în sondajul național pentru desemnarea cele mai bune voci de radio din România. Alex Vidia este noul lider al Top 20 voci radio.

Cristi Stanciu, DJ la Radio 21, a fost detronat din poziția de lider al Top 20 voci radio din România. Alex Vidia de la Radio Guerrilla a acumulat 260 de voturi și este noul lider al topului intermediar.

Cristi Stanciu a acumulat 241 de voturi și a coborât pe locul doi. Ioana Brustur Căpitanu se menține pe poziția a treia a clasamentului cu 144 de voturi primite. Pe locul patru la doar 54 de voturi distanță se clasează Florin Badea de la Europa FM, despărțit de un singur vot de locul 5, ocupat de Cătălin Ștefan de la Magic FM.

Procesul de vot continuă până pe 31 mai la ora 23,59. Pe baza voturilor exprimate, redacția exclusivNEWS.ro va acorda trofeul cu titlul de ”Cea mai buna voce de radio din România” în 2012.

Regulament sondaj voci radio:

Potrivit regulamentului campaniei naționale, în fiecare lună se desfășoară câte un sondaj național în urma căruia se premiază un câștigător. Sistemul de vot în sondaj prevede ca în 24 de ore să se poată vota un singur nominalizat de pe un singur ip. Dacă se constată că voturile au venit în serie, unul după altul, de la ip-uri rutabile, acestea sunt eliminate manual și nu se iau în calcul pentru ierarhia finală. Softul sondajului electronic, recunoaște o singură dată în 24 de ore un vot provenit de pe un ip real, chiar dacă acesta este și rutabil. Softul nu permite blocarea voturilor provenite de pe ip-uri rutabile, de aceea voturile sunt verificate manual și eliminate dacă sunt în neregulă.

Sorry, there are no polls available at the moment.