Breaking news

Alex Velea și-a sărbătorit ziua de naștere timp de trei zile și trei nopți

Gașca de la HaHaHa Production i-a pregătit lui Alex Velea, o petrecere surpriză la un gratar în aer liber. Însă Alex a dorit să-și strângă toți prietenii la o mega petrecere.

Astfel, miercuri seara, la Jubile The Ballroom s-au adunat nu mai puțin de 150 de persoane care au venit să-i ureze ”La mulți ani!„ artistului.

Ziua mea a fost duminică, dar am ales să o sărbătoresc miercuri, pentru că așa e la noi artiștii, în weekend muncim, în cursul săptămânii petrecem”, a declarat Alex Velea.

De pe lista de invițai nu au lipsit Smiley și Laura Cosoi, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, ei fiind și nașii de cununie ai lui Alex. Au fost prezenți la parti și CRBL împreuncă cu soția lui Elena, familia și, desigur, toți prietenii de la HaHaHa Production. Tonul petrecerii a fost dat de Alex și dansatorii lui care au încins atmosfera în club.

Meniul ales de Alex împreună cu bucătarii Jubile a fost unul rafinat și ușor, pentru ca invitații să poată dansa până dimineața.

Cel mai recent videoclip al lui Alex a fost vizionat de prietenii lui, chiar si la petrecere. ”Când noaptea vine”, este o piesă cu care artistul se identifică, catalogându-l  drept un bărbat  romantic și foarte pasional.