Breaking news

Alex Velea, marele câştigãtor „Te cunosc de undeva!”

Alex Velea a câștigat sâmbătă seară, sezonul cinci al show-ului „Te cunosc de undeva!”, difuzat de Antena 1.

VeleaDupã 13 sãptãmâni în care concurenţii celui de-al cincilea sezon „Te cunosc de undeva!” au trecut prin peste 100 de transformãri, asearã a fost decis marele câştigãtor, în persoana îndrãgitului artist Alex Velea.

Acesta a intrat cu mare bucurie în pielea unor personaje care vor rãmâne în istoria acestui spectacol: Joe Dassin, Louis Armstrong, Goran Bregovic, MC Hammer, Toma Caragiu, Nicolae Furdui Iancu şi mulţi alţii. Asearã însã, i-a cucerit atât pe juraţi, cât şi pe colegii sãi cu o transformare uluitoare în Mirabela Dauer, alături de care a şi cântat în finala show-ului.

Rând pe rând, de-a lungul celor 14 ediţii ale celui mai nou sezon „Te cunosc de undeva!”, Alex s-a dovedit a fi unul dintre cei mai spumoşi concurenţi, reuşind sã fie rãguşit, extravagant, dur sau extrem de emoţinat. I-a cucerit pe juraţi, dar şi pe colegii sãi de platou, astfel cã asearã au sãrbãtorit împreunã reuşita lui.

Cu un procent de leadership de 71% în rândul telespectatorilor din mediul urban, transforming show-ul şi-a adjudecat şi asearã prima poziţie în clasamentul audienţelor, atât la nivel urban, cât şi pe segmentul naţional.

Astfel, emisiunea prezentatã de Alina şi Cosmin a înregistrat un rating mediu de 8.3% şi o cotã de piaţã de 18% la nivelul targetului all urban, în vreme ce principalul competitor, Pro Tv, înregistra în acelaşi interval orar, 20:30 -23:44, un rating mediu de 6.6% şi 14.3% share.

Şi la nivel naţional, finala „Te cunosc de undeva!” a fost prima opţiune a telespectatorilor, emisiunea fiind urmărită în medie de peste 1 338 000 de telespectatori.

În minutul de aur, la 21:47, peste 1 905 000  de telescpectatori la nivel naţional urmãreau asearã producţia Antenei 1!

>