Breaking news

Alex Velea a încercat să cânte muzică populară la un… ventilator

În ediția de sâmbătă, 26 aprilie, a show-ului “Te cunosc de undeva!”, Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, care se transformă în Jim Carrey din filmul “Masca”, îi face o farsă lui Alex Velea și îi montează pe stativ, în locul microfonului, un ventilator de mână.

alex velea - muzica popularaȘi, în plină filmare, după ce coboară din lift pe scenă și începe să cânte “Cui nu-i place dragostea?”, piesa lui Nicolae Furdui Iancu, solistul de muzică populară în care se transformă, constată că nu i se aude vocea. Se uită nedumerit la obiectul care “a răsărit” pe stativ și îl umflă râsul când îi vede și pe colegii săi, concurenții de pe canapea, cât de tare se amuză de situație.

“Băi, ăsta-i nebun! Bravo, asta înseamnă să fii Jim Carey, mă!”, strigă Pepe către Doru Todoruț, de la masa juriului, după ce piesa se întrerupe. Iar Brenciu se ridică și vine să-i strângă mâna lui Velea.

Cum iese Alex Velea din această situație și cum cântă el muzică populară, vedeți sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”