Alex Mica lansează un nou single intitulat Save my heart – VIDEO

Alex Mica, talentatul artist ce a făcut furori cu piesa Dalinda,  lansează melodia ”Save my heart„, compusă de el împreună cu Dony, The Kid și Laurenţiu Dută.

Alex_Mica_Save_my_Heart_CoverNoul single, ”Save my heart„ reprezintă continuarea piesei ”Breathe” dar şi a întregii poveşti de dragoste.

Melodia rămâne sub amprenta melancolicului, accentuandu-se starea de disperare şi de tristeţe cauzată de plecarea Dalindei.

Iubita, Dalinda, rămâne pentru îndrăgostit o iubire neîmpărtăsită, dar la care acesta încă mai speră să se întoarcă. ”Save my heart” este o piesă lansata în colaborare cu Mr Sax, bine cunoscutul saxofonist care a lucrat şi cu Alexandra Stan la ”Mr Saxobeat”, single ce a făcut furori în întreaga lume si partenerul de scena al lui Alex. Mr. Sax dă culoare şi o vibraţie aparte în căutarea şi poate chiar regăsirea Dalindei.

Iniţial, ”Save my heart”, a fost special compusă pentru Eurovision, dar datorită faptului că finala acestui an la Eurovision a coincis cu data la care artistul trebuie să susţină două concerte în Elveţia, Alex împreuna cu echipa lui au luat decizia să nu participe la competiţie.

>