Breaking news

Alex Mica a lansat single-ul “Legalize joy”, împreună cu Mr. Saxobeat și Blaks Marshall – VIDEO

Alex Mica revine cu un nou single internațional numit “Legalize joy”, împreună cu Mr. Saxobeat și având ca invitat special rapperul de culoare originar din UK pe numele său de scenă Blaks Marshall.

alex mica  - mr saxobeatDupă ce a strans peste 100 de milioane de vizualizări pe youtube cu hitul internațional Dalinda, Alex Mica intentionează să recucerească piața internațională cu noua piesa în stil R&B – Trap.

Noua piesă a artistului este prima sa producție de anvergură, piesa fiind compusă tot de către acesta. Versurile părții de rap îi revin lui Blaks Marshall, unul din noii artiști ai Angliei, iar tema de saxofon îi aparține binecunoscutului saxofonist Mr. Saxobeat.

“Având în vedere că peste scurt timp voi încheia contractul de colaborare cu label-ul 1 Artist Music, căruia îi mulțumesc pentru succesul pe care l-am avut în decursul a celor 3 ani de colaborare, am decis să urmez un nou drum și să îmi reînnoiesc imaginea și stilul muzical. Așa că m-am apucat singur de producția câtorva piese, iar această este prima piesă adresată publicului internațional, pe care am produs-o și compus-o în totalitate, exceptând partea de rap. M am gândit că ar fi ceva interesant că pe piesă să apăra Mr. Saxobeat iar colaborarea cu Blaks Marshall a luat naștere la venirea acestuia în România, în Constanța, la studioul unui bun prieten. Sper că nouă mea piesă să evolueze în mod pozitiv și să va îndemne la distracție”, a declarat Alex Mica.

Legalize joy este o piesă care vorbește despre distracție, despre prieteni și bineînțeles despre dragoste, această având un al doilea fir narativ în care artistul se îndrăgostește de o față frumoasă și atrăgătoare.

>