Alex Mațaev, transformare de senzație în Marina Voica

În ediția de Paști a show-ului “Te cunosc de undeva!”, Marina Voica dansează ca Michael Jackson, pe “Billie Jean”, în interpretarea moldoveanului Alex Mațaev.

alex mataev - marina voicaFinalistul X Factor România, Alex Mațaev încalță din nou pantofii cu toc, își pune ciorapi de plasă și rochie din satin și dantelă, ca să fie Marina Voica și să cânte “Merequetengue”, sâmbătă, 19 aprilie, de la ora 20.30, în ediția de Paști a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Dacă Andrei Aradits îi reproșează că n-a respectat niște pași de dans, dar îi apreciază inocența, farmecul, accentul și nesiguranța pe care le-a abordat, Horia Brenciu îl felicită și își amintește de o filmare în care Marina Voica îl imita pe Michael Jackson. Prilej pentru Mațaev să-și descalțe pantofii cu toc și să danseze precum megastarul american, pe ritmurile piesei “Billie Jean”.

Dacă Pepe își manifestă curiozitatea legată de floarea prinsă în părul doamnei Marina Voica, pentru că “niciodată n-am știut ce floare aveți pe cap, doamnă“, Cosmin Seleși ar vrea să știe cât timp i-a luat artistei să-și facă acel “covrigel” de pe frunte.

Cât de bine o imită Alex Mațaev pe Marina Voica, vedeți sâmbătă, 19 aprilie, de la ora 20.30, în ediția de Paști a show-ului “Te cunosc de undeva!”

>