Breaking news

Alex Band, solistul trupei rock The Calling, răpit, bătut și aruncat pe calea ferată

Alex Band, solist al trupei rock The Calling, susţine că doi bărbaţi l-au răpit, l-au bătut şi apoi l-au aruncat pe o şină de cale ferată, weekendul trecut.

alex bandÎn vârstă de 32 de ani, Alex Band a spus autorităţilor din oraşul Lapeer, Michigan, că a fost jefuit atunci când ieşea din camera sa de hotel, în drum spre un mic magazin din apropiere, la primele ore ale dimineţii de duminică.

Victima, un membru al trupei The Calling, spune că a fost forţat de doi bărbaţi să intre într-o dubiţă albastră, între orele 03.00 şi 04.00. Alex afirmă că a fost lovită, jefuită şi abandonată pe o altă stradă, înainte de a fi transportată la secţia de urgenţe a spitalului local de un alt membru al trupei, unde a primit îngrijiri medicale şi apoi a fost externat”, afirmă poliţia din Lapeer într-un comunicat oficial.

Agentul de presă al trupei The Calling a spus că: După ce a participat la Lapeer Days Festival, cântăreţul a fost răpit după concert, în timp ce se îndrepta spre un mic magazin din apropiere. Alex a fost prins de tricou, a fost lovit din spate şi şi-a pierdut echilibrul. A fost bătut cu un baston de poliţie şi ameninţat cu un pistol de răpitori, care i-au cerut «banii de la Hollywood ai trupei».

După ce a ripostat, Alex Band a fost împins într-un colţ al dubiţei, iar agresorii l-au ameninţat din nou cu pistolul.

Nu mă ucideţi, sunt pe cale să devin tată”, le-a spus rockerul, însă atacatorii l-au bătut din nou, înainte de a-i spune: Noi nu ucidem taţi, iar apoi l-au aruncat pe o şină de cale ferată din Lapeer.

Alex a suferit o fractură la coloana vertebrală, a avut nevoie de 15 copci la nivelul feţei, are trei dinţi sparţi şi vânătăi pe coaste şi abdomen provocate de loviturile cu bastonul de poliţie”.