Breaking news

Alegerea canapelei ideale in functie de design-ul sufrageriei

In momentul in care iti amenajezi casa, cu siguranta iti doresti ca aceasta sa fie cat mai confortabila, prietenoasa si primitoare. Pentru a te bucura de toate aceste aspecte, trebuie sa depui efort sustinut in procesul de amenajare, fiindca doar in felul acesta poti alege cele mai bune elemente care sa faca parte din decor. 

Citeste in continuare articolul si afla cum alegi cea mai buna canapea de living, in functie de stilul amenajarii ales pentru aceasta zona a casei. Canapeaua joaca un rol extrem de important in amenajare, asa ca trebuie sa pui mare pret pe aspectul acesteia. 

Iata ce canapea se potriveste in sufragerie, in functie de design:

  • Industrial

Daca adori stilul industrial si iti doresti mult ca locuinta ta sa fie conceputa in acest stil, atunci trebuie neaparat sa te orientezi spre canapelele din piele de la Iconfort.ro. Este foarte important sa alegi o canapea spatioasa, incapatoare realizata din piele ecologica, care sa se potriveasca de minune cu tapetul cu piatra, cu tevile expuse si cu parchetul din lemn masiv. 

O astfel de canapea poate fi extrem de confortabila, mai ales daca alegi una care se extinde. 

  • Minimalist

Daca iti place stilul minimalist, atunci este necesar sa alegi o canapea mica, dar foarte colorata. Poti sa te orientezi spre canapelele in nuante de galben, verde sau portocaliu, de dimensiuni mici pe care sa le integrezi perfect in design. 

O astfel de canapea trebuie sa detina spatiu de depozitare in partea inferioara, fiindca mobilierul specific stilului industrial este multifunctional. 

  • ArtDeco

Daca iti place stilul ArtDeco, atunci este ideal sa alegi o canapea din catifea de dimensiuni mari, pe care sa o pozitionezi pe mijlocul camerei. O astfel de canapea trebuie sa fie realizata in nuante inchise, precum este bleumarinul, verdele maslin sau movul.

Stilul ArtDeco este unul premium, luxuriant, asa ca este necesar ca modelul canapelei pentru sufragerie sa fie realizat din cele mai bune materiale. Astfel, alege o canapea conceputa dintr-o catifea de calitate superioara, care sa te satisfaca timp indelungat. 

  • Vintage

Foarte multe persoane adora stilul vintage, motiv pentru care acesta este foarte ravnit in prezent. Daca te regasesti in acest tip de amenajare, este recomandat sa alegi o canapea fixa, maro, cu manere cu design unic. Este de preferat ca manerele unei astfel de canapele sa fie arcuite, astfel incat sa se integreze cat mai bine in acest tip de amenajare. 

  • Contemporan

Atunci cand vine vorba despre stilul contemporan de amenajare, trebuie sa pui mare accent pe confort. Este recomandat sa alegi o canapea de dimensiuni foarte mari, care sa fie foarte moale si realizata din materiale premium. 

Poti alege o canapea de 3 persoane, extensibila, intr-o nuanta placuta de crem, maro, negru sau alb, pe care sa-ti petreci serile in familie. 

In cele din urma, tine cont de toate informatiile de mai sus, astfel incat sa alegi intotdeauna doar canapeaua care se potriveste cel mai bine in locuinta ta si se pliaza perfect pe gusturile tale.

Sursa foto: Pexels.com

>