Breaking news

Alegerea cadoului pentru cel mai apropiat coleg de scoala sau de birou – o adevarata provocare

Atunci cand oamenii lucreaza intr-un birou sau cand isi petrec cateva ore pe zi intr-o sala de cursuri alaturi de alti colegi, automat se leaga si prietenii care depasesc barierele strict institutionale. Acest lucru se intampla pentru ca oamenii care rezoneaza din punct de vedere emotional, intelectual si sentimental, mai devreme sau mai tarziu, se apropie unii de altii.

De aceea, atunci cand se apropie ziua de nastere a colegului sau colegei cu care s-a format o relatie de prietenie sau inainte de Craciun, oamenii se gandesc sa ofere acestora un simbol al prieteniei si colegialitatii. Insa unele cadouri nu se cuvine sa fie facute intre colegi, indiferent de relatia de prietenie. De ,aceea cea mai buna varianta ramane cea a produselor personalizate din oferta PrintBu.

Cana, breloc, rama foto sau ceas? Ce sa aleg pentru colegul de birou?

Pentru colegul de birou, cu siguranta, cea mai buna alegere ramane o rama foto personalizata! Rama foto personalizata va fi pusa pe birou si va sta la loc de cinste, amintind colegului sau colegei de cele mai frumoase amintiri de la un training, de la team building, de la o petrecere la care a participat sau chiar dintr-o vacanta sau de la un eveniment cu familia – pentru ca ramele foto pot fi personalizate cu fotografii preluate de pe retelele de socializare, de exemplu.

De asemenea, pentru colegii de birou canile personalizate reprezinta o alegere excelenta! La birou toata lumea bea o cafea, un ceai sau o cana cu suc atunci cand simte nevoia sa ia o pauza de la lucru. Iar o cana personalizata cu o fotografie sau cu un mesaj inspirat poate sa aduca in fiecare zi un zambet in coltul gurii colegului sau colegei.

Nu in ultimul rand, un ceas de perete personalizat este o alegere perfecta pentru colegul de birou, cu conditia ca acesta sa fie acceptat de politica firmei.

Cadouri personalizate pentru colegii de scoala sau de camera

Colegii de scoala sau de camera pot deveni cei mai buni prieteni pentru intreaga viata. Acestia merita ca, din cand in cand, sa primeasca un semn al recunostintei pentru prietenia de care dau dovada, un simbol al pretuirii pentru ca sunt acolo ori de cate ori colegii au nevoie de o incurajare sau de o vorba buna.

Pentru colegii de camera, pernele personalizate cu sau fara paiete reprezinta cadourile ideale! De asemenea, ceasurile de perete, care sa poata aminti zi de zi cat de importanta este prietenia si cat de frumos este sentimentul de a fi sigur ca au un prieten pe care sa se bazeze. Cana personalizata cu o fotografie haioasa sau emotionanta, precum si un breloc personalizat, care sa adune toate cheile – de la camera, masina, apartament, de la un sertar, iar lista poate continua – sunt alegerea ideala a colegilor de camera aflati in pana de idei.

Colegii de scoala sau de facultate pot fi surprinsi cu ocazia aniversarii lor cu o cana personalizata primita din partea clasei, dar si cu o perna personalizata cu paiete cu care se pot juca ori de cate ori nu au ce face in camera.

>