Breaking news

Alege un aparat dentar Invisalign pentru un zâmbet perfect!

Cu fiecare zi ce trece, tehnologia avansează în mod constant în domeniul medical. Spre exemplu, pacienții care doresc să-și îmbunătățească zâmbetul pot beneficia de cele mai bune și mai confortabile opțiuni. Una dintre cele mai recente și mai revoluționare inovații în acest domeniu este tratamentul Invisalign. Acest dispozitiv revoluționar oferă un zâmbet perfect fără utilizarea brackeților și a sârmelor tradiționale.

Aparat dentar Invisalign (https://www.northo.ro/aparat-dentar-invisalign/): ce este și cum funcționează?

Acest model de aparat dentar folosește o serie de aliniatori dentari transparenți, subțiri și ușor de purtat pentru a corecta problemele dentare. Acești aliniatori sunt fabricați special pentru fiecare pacient și sunt proiectați pentru a îmbunătăți poziția dinților într-un mod progresiv, cu ajutorul unei tehnologii de ultimă generație.

Aliniatorii Invisalign sunt fabricați dintr-un material plastic transparent de înaltă calitate și sunt personalizați pentru fiecare pacient. Acești aliniatori trebuie purtați pe dinți în timpul întregii zile și pot fi înlăturați atunci când mănânci sau când efectuezi igiena dinților. În timp, acești aliniatori vor începe să corecteze poziția dinților, astfel încât să îi aducă în aliniamentul corect.

Avantajele utilizării unui aparat dentar Invisalign:

  • aspect invizibil – unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui aparat dentar îl reprezintă faptul că este practic invizibil. Aliniatorii sunt transparenți și foarte subțiri, ceea ce îl face să fie aproape invizibil atunci când îl porți. Acest lucru îl face o opțiune excelentă dacă îți dorești să îți îmbunătățești zâmbetul fără să atragi atenția într-un mod discret;
  • confort maxim – comparativ cu dispozitivele tradiționale, un aparat dentar Invisalign este mult mai confortabil. Nu există sârme care să se agațe, iar aliniatorii sunt fabricați dintr-un material moale, care nu irită nici gingiile, nici obrajii;
  • igiena orală ușoară – folosirea aliniatorilor dentari Invisalign îți permite să îți igienizezi dinții în mod normal, deoarece aliniatorii pot fi înlăturați. Nu există zone greu accesibile sau sârme care să împiedice curățarea corespunzătoare a acestora;
  • rezultate vizibile – acest tip de aparat dentar te ajută să te bucuri de rezultate vizibile într-un timp relativ scurt. Cu fiecare set nou de aliniatori, vei observa o îmbunătățire a poziției dinților, ceea ce te va aduce mai aproape de zâmbetul perfect pe care îl dorești.
  • multitudinea de cazuri rezolvate – de la inventarea sistemului în anul 1997, au fost tratate peste 16 milioane de cazuri în intreaga lume și peste 250 000 de doctori lucreaza în prezent cu acest sistem.
aparat dentar invisalign

Etapele montării unui astfel de aparat dentar:

  • consultația inițială – montarea unui aparat dentar Invisalign începe cu o consultație inițială, cu evaluarea dosarului ortodontic (care cuprinde poze intra-extra orale și radiografii) și cu scanarea digitală a arcadelor la medicul ortodont. Acesta va evalua starea dinților tăi și a întregului sistem stomatognat, apoi va discuta cu tine obiectivele tratamentului. Dacă ești un candidat potrivit pentru tratament, se va crea un plan personalizat. La Clinica de Ortodonție integral digitalizată Northo, toate acestea se întâmplă într-o singură sedință.
  • fabricarea aliniatorilor – după stabilirea obiectivelor, se vor crea și printa digital aliniatorii personalizați pentru dinții tăi. Aceștia vor fi schimbați la fiecare câteva săptămâni, pe măsură ce dinții se vor corecta. Invisalign deține cea mai mare bază de printare din lume, ei printând mai mult de 1 milion de aliniatori transparenți pe zi.
  • îmbunătățirea treptată – pe măsură ce vei purta aliniatorii Invisalign, vei observa îmbunătățiri ale poziției dinților. Acest proces va continua până când vei obține rezultatele dorite.

Dispozitivul de îndreptat dinții este o soluție inovatoare și confortabilă pentru cei care doresc să-și îmbunătățească zâmbetul fără disconfortul și aspectul inestetic al aparatelor dentare tradiționale. Cu acest tratament, vei putea obține un zâmbet perfect într-un mod aproape invizibil și fără probleme de igienă. Nu mai aștepta! Alege un aparat dentar Invisalign și obține zâmbetul pe care îl meriți!

>