Breaking news

Alege-ți o asigurare medicală privată în funcție de jobul pe care îl ai! Meseriile care îți pot afecta sănătatea

Dintotdeauna, orice activitate pe care au desfășurat-o oamenii a venit la pachet cu afecțiuni diverse, unele dintre ele punându-le chiar viața în pericol. Și, odată cu dezvoltarea industrială și tehnologică, au evoluat și afecțiunile de care suferim cu toții.

Cu câteva sute de ani în urmă, când activitățile erau preponderent fizice, bolile de care sufereau oamenii erau cele musculo-scheletice, afecțiuni care atacă mușchii, articulațiile, tendoanele, ligamentele sau nervii periferici.

Pe măsură ce societățile s-au dezvoltat, industrializarea masivă a generat boli asociate unui mediu de lucru toxic, prin expunere la substanțe chimice și biologice și contactul direct cu anumiți compuși nocivi. De aceea, ultimul secol a fost marcat de o explozie a bolilor cronice, cum ar fi cele de plămâni, cancere, boli ale sângelui, boli cardiovasculare și lista poate continua. Iar în unele cazuri, angajații primesc sporuri de lucru în mediu toxic și ies mai devreme la pensie, tocmai din cauza gravității bolilor pe care le pot dezvolta la locul de muncă.

Perioada pe care o trăiește generația noastră a venit cu alte provocări din sfera bolilor cauzate de mediul în care lucrăm. Expunerea prelungită la ecrane de tot felul, lipsa de mișcare, mâncatul în exces și orele prelungite peste program au generat înmulțirea afecțiunilor oftalmologice, apariția supraponderabilității și a obezității, alergii de tot felul, afecțiuni frecvente ale coloanei vertebrale și suprasolicitarea (burnout), afecțiune inclusă recent în lista bolilor profesionale.  

În consecință, indiferent de domeniul în care lucrăm sau de jobul pe care îl avem, corpul și psihicul pot avea de suferit din varii motive. Însă medicina evoluează constant și este important să ajungem la doctor ori de câte ori avem probleme de sănătate, pentru că cu cât ne tratăm mai din vreme, cu atât ne vindecăm mai rapid și fără repercusiuni pe viață. 

O asigurare sanatate privata poate fi un instrument extrem de util atunci când avem probleme de sănătate urgente și asigurarea din sistemul de stat nu ne ajută. Asigurarea privată de sănătate este un colac de salvare care ne poate oferi rapid asistență și tratamente medicale la cele mai bune clinici și spitale private.

Oferta de polițe de sănătate private de la Leader Team Broker cuprinde soluții variate  de asigurare și pachete personalizate, în funcție de nevoile mediale ale fiecărui client și de bugetul disponibil, care acoperă cheltuielile necesare pentru prevenirea, diagnosticarea și tratamentul unui număr variat de afecțiuni. Brokerul are contracte cu peste 800 de clinici din România și peste 5.000 de clinici din străinătate, astfel că poate oferi cele mai bune asigurări de sănătate raport calitate-preț, iar întreaga familie poate beneficia de cel mai bun tratament, fără grija facturilor.

Asigurările private de sănătate emise de Leader Team Broker au acoperire 100% în orice rețea privată de clinici, oferă posibilitatea unor consultații complete la medici generaliști și specialiști, analize complete de laborator, investigații imagistice complete și gratuite, servicii de ambulanță și intervenții chirurgicale acoperite complet, precum și spitalizare.

O asigurare de sănătate acoperă complet următoarele servicii medicale: consultații, analize de sânge, analize preventive, investigații medicale, RMN, CT, spitalizare, intervenții chirurgicale, investigații, imagistică, toate analizele pe perioada spitalizării, servicii de recuperare medicală și ședințe la psiholog, precum și servicii medicale și tratament în caz de boli grave, cum ar fi cancerul sau bolile de inimă.

Cauzate de profesie sau nu, problemele medicale – unele foarte grave -, pot apărea în orice moment al vieții și ne pot găsi total nepregătiți. De aceea, o asigurare privată de sănătate este plasa de siguranță care ne oferă asistența medicală necesară, rapidă și de cea mai înaltă calitate, atunci când avem cea mai mare nevoie.

>