Breaking news

Alege masa de machiaj perfecta de la Mobartis.ro

Disponibila in multe modele, masa de machiaj este o piesa de mobilier gandita si conceputa pentru a rasfata femeia care o foloseste atunci cand se machiaza, isi aranjeaza parul si in multe alte situatii asemanatoare. Practica, ergonomica si eleganta, o astfel de piesa de mobilier poate fi instalata cu usurinta intr-un dormitor sau chiar intr-o baie.

O piesa de mobilier atat de rafinata se adreseaza femeilor moderne si cochete, indiferent de varsta acestora sau de stilul pe care il au. In definitiv, o masa de toaleta este o piesa de mobilier esentiala pentru femeile care doresc sa-si aplice machiajul in cele mai bune conditii. Mai mult de atat, poate fi o buna solutie de depozitare, care permite pastrarea tuturor elementelor de machiaj si a bijuteriilor la indemana.

Mai jos regasiti cateva criterii de care sa tineti cont in alegerea masutei de machiaj perfecte

Masa de machiaj se aleage in functie de dimensiuni

Care sunt dimensiunile potrivite?  Depinde de cat spatiu disponibil pentru instalare exista in locuinta. Este recomandat sa se includa si scaunul cand se calculeaza dimensiunile in functie de spatiul prevazut. De multe ori, scaunul este inclus si adaptat la dimensiunea si stilul mesei de machiaj. Desigur, orice femeie va avea propria optiune cand in discutie intra dimensiunile mesei de machiaj.

In functie de oglinda pe care o detine

Exista modele cu o singura oglinda care poate fi fixa sau pivotanta si exista modele care le ofera utilizatoarelor oglinzi multiple. De exemplu, la moda este oglinda de tip Hollywood cu becuri LED integrate. Din nou, utilizatoarea va sti cel mai bine ce sa aleaga, in functie de locul mai mult sau mai putin luminat (lumina zilei sau lumina artificiala) in care isi va instala masuta.

In functie de spatiul pentru depozitare

Pentru numeroase femei, machiajul este o operatiune zilnica sau aproape zilnica si necesita utilizarea a mai multor produse si accesorii care trebuie depozitate. Tinand cont de cantitatea produselor de machiaj si a accesoriilor, se va alege masuta in functie de numarul de sertare prevazute pentru depozitare. Orice masa de toaleta pentru machiaj trebuie sa fie practica, astfel incat utilizatoarea sa poata avea la dispozitie toate produsele necesare pentru a aplica machiajul in cele mai bune conditii.

La achizitionarea unei masute de machiaj perfecte se poate tine cont de culoare, design sau materialul din care aceasta este construita.

Pe site-ul online Mobartis.ro doamnele si domnisoarele pot gasi mai multe variante de masute de toaleta astfel incat sa poata face alegerea perfecta care sa corespunda asteptarilor fiecareia.

Completeaza eleganta casei tale cu cele mai frumoase modele. Profita acum de reducerile afisate pe site!

>