Breaking news

Alege cartușul potrivit pentru imprimanta HP, fie original sau compatibil, cu cerneală sau toner

Atunci când vine vorba despre funcționarea în cele mai bune condiții a imprimantei HP, trebuie să alegem consumabilele potrivite. Indiferent că folosim unele originale sau compatibile, rezultatul printării va fi același. Singurul lucru de care trebuie ținut cont atunci când alegi un cartuș, este modelul de imprimantă HP deținut.

Optează pentru un cartuș potrivit imprimantei HP

Alege un cartuș potrivit pentru o bună funcționare a imprimantei tale HP. Ține cont de modelul acesteia pentru a face alegerea corectă. Dacă nu știi cum să alegi cartușul adecvat, verifică modelul imprimantei și caută la magazinele de specialitate cartușe compatibile. Un cartuș creat pentru tipul de imprimantă utilizat, îți va oferi o calitate a imprimării superioară. Acestea sunt proiectate special pentru tipul de imprimantă pentru care sunt utilizate. Dacă ai o imprimantă HP inkjet 1200, optează pentru un cartuș cu cerneală. În cazul unui HP 44A tip laser, alege un toner HP 44A potrivit pentru imprimanta HP 44A și bucură-te de o calitate excepțională a printării.

Cartușe originale sau compatibile HP?

Când imprimanta ta a rămas fără cartuș, este momentul achiziționării unuia nou. Alege cartușe imprimantă HP originale sau compatibile. Calitatea imprimării este superioară, printează un număr mare de pagini, nu lasă urme sau pete și sunt accesibile ca și preț. În lipsa unui buget mai mare, poți opta pentru reumplerea cartușului, apelând la o firmă specializată.

Alegere unui cartuș cu cerneală sau toner oferit de TonerDepot.ro și bucură-te de printări de calitate, datorită produselor originale și compatibile comercializate.

Cartușe cu cerneală sau cu toner?

În funcție de modelul de imprimantă HP deținut, poți opta pentru un anumit tip de cartușe: cu cerneală sau cu toner.

Cartușele cu cerneală sunt utilizate atunci când deții un HP Inkjet. Imprimantele cu jet de cerneală sunt utile atunci când nu ai un număr de pagini foarte mare de printat sau de o viteză de printare rapidă. Dezavantajul acestor cartușe este că se usucă atunci când nu sunt folosite, iar de cele mai multe ori necesită schimbare.

Cartușele cu toner sunt create special pentru imprimantele HP de tip laser. Acestea pot printa cu precizie un număr mare și rapid de pagini. Chiar dacă tonerul se va usca în imprimantă, când se dorește utilizarea acesteia, cartușul cu toner se poate scoate, curăța, reumple și refolosi. Vei putea să te bucuri de aceeași calitate de printare ca și în prima zi de funcționare.

Imprimantele cu toner reprezintă o alege ideală atunci când ai de tipărit un număr mare de pagini.

Sursa de imagine:
New Africa / Shutterstock.com

>