Alba Wings vrea să cucerească publicul cu piesa “Walking On Fire”-VIDEO

Din toamnă și până în primavară ați putut asculta “Say Goodbye To Yesterday”.  Acum, Alba Wings revine cu o nouă piesă  – “Walking On Fire”.

albaProdus de către băieții de la Sunrise INC, “Walking On Fire” este un single dance cu inflexiuni trance ale cărui acorduri vă vor cuceri încă de la prima ascultare.

Am colaborat cu Alba încă din momentul lansării primului ei single, “Say Goodbye To Yesterday”. Întotdeauna, pentru oricare dintre artiștii cu care am colaborat, am făcut piese în care să poată fi ei înșiși, să transmită publicului ceea ce simt cu adevărat”, povestesc băieții de la Sunrise INC, producătorii proiectului Alba Wings.

Dincolo de beat-ul sau dance și refrenul ușor de reținut, “Walking On Fire” este o poveste de iubire a cărei final este dorit doar de către unul dintre parteneri.

Absolut fiecare om se poate regăsi în povestea piesei. Chiar dacă nu este  o piesa “de vară”, care să te îndemne la distracție, sunt sigură ca vă va plăcea. Pe mine m-a cucerit încă de la versiunea demo”, povestește Alba Wings.

>