Breaking news

Alb Negru feat. Ralflo & Rareș au lansat single-ul Mi-e sete de tine – VIDEO

loading...

Trupa Alb Negru alături de Ralfo și Rareș au lansat de curând un nou single, de vară intitulat ”Mi-e sete de tine”.

Un șezlong uitat într-un colț de umbră, o baracă amețită de soare și o chitară care își cântă melancolia stropită de valurile mării: vara asta, acordurile jamaicane cuceresc muzica românească și îi evidențiază latura exotica.

“Mi-e sete de tine”, cel mai nou release Alb Negru, în colaborare cu Ralflo & Rares (Free Deejays) atinge exact coarda sensibilă a melancoliei de vară.

Single-ul s-a născut din colaborarea a patru artiști care vin din lumea muzicii pop: Andrei, Kamara, Ralflo și Rares, iar versurile sunt inspirate din întâmplările personale ale fiecăruia.

“Mi-e sete de tine” este o parte din povestea fiecăruia dintre noi. Tocmai de aceea cred că multă lume se va regăsi în această piesă”, spune Kamara.

Dacă până acum cei patru artiști se axau pe muzica de dans, pop, cu versuri cântate în limbi străine, pentru această piesă vin cu un sound inedit, care se bazează pe un tempo jos, și cu versuri scrise în limba română, o premieră atât pentru Ralflo cât și pentru Kamara, ambii de origine franceză.

Deși cei doi au recunoscut că interpetarea în limba română a reprezentat o experiență dificilă, rezultatul este unul surprinzător și plăcut.

Rareș și Ralflo aduc o pată de culoare refrenului, în timp ce băieții de la Alb Negru susțin povestea pe partea de strofe.

 

loading...