Breaking news

Alaturi Nickatrans, toate transporturile sunt mai sigure si mai confortabile

In momentul in care oamenii hotarasc sa porneasca spre o destinatie anume in scopul de a vizita frumusetile lumii, gasesc destul de dificila sarcina de a apela la cele mai profitabile servicii de transport. La ora actuala, Nicktrans reprezinta cea mai bine cotata firma din cadrul acestui domeniu din intreaga zona a Bucovinei, fapt pentru care ofera transporturi sigure, eficiente si confortabile pentru toti cei care doresc sa se deplaseze intr-o locatie anume atat in Romania, cat si in alte tari.

nicktransautocareSocietatea SC Nicktrans SRL ce are sediul in Suceava, se face remarcata inca din anul 2004 prin profesionalismul de care a dat dovada in toti acesti ani cu privire la transportul international de persoane. Cu toate acestea, firma detine sedii ce se gasesc in Autogara Suceava, Agentia Radauti, precum si in Agentia Botosani. Datorita faptului ca societatea ofera servicii complete de transport, clientii se declara de-a dreptul incantati de ceea ce au primit in urma solicitarii, fapt pentru care nu au ezitat sa mai apeleze la Nicktrans si cu alte ocazii. De altfel, chiar in cadrul paginii web nicktrans.ro pe care o detine compania, insusi managerul declara faptul ca ” Firma noastra asigura servicii complete de transport inclusiv rezervari de bilete, asigurari medicale, consultanta, inchirieri de autocare, comercializare de sejururi turistice etc. Obiectivul nostru este ca dumneavoastra sa ajungeti in siguranta la destinatia dorita, cu maxim de confort.”.

Servicii de calitate superioara si preturi accesibile

Datorita faptului ca acest domeniu este extrem de popular, clientii au asteptari foarte mari de la firmele de transport si totusi Nicktrans se afla in topul preferintelor acestora. Serviciile pe care firma le pune la dispozitia tuturor constau in rezervari de bilete pentru autocar si avion, informarii turistice, comercializarea de produse turistice precum sejur pe litoral, sejur in statiunile montane, tururi si circuite, tratament balneo-medical si excursii scurte, precum si asigurari medicale pentru calatorii in strainatate.

Compania de transport international de persoane realizeaza trasee atat in Romania, cat si in tarile straine precum: Ungaria, Slovenia, Austria, Italia, Franta, Spania, Portugalia, Germania, Belgia sau Anglia. Datorita faptului ca soferii sunt extrem de bine pregatiti, clientii vor ajunge la destinatia mult dorita in timp util, in siguranta si totodata beneficiind pe traseu de un confort de prima clasa.

Firma se mandreste cu cele mai moderne dotari, astfel ca pune la dispozitie sapte autocare cu doua, respectiv trei stele ce sunt utilate cu aer conditionat, sistem de incalzire independent, instalatie audio – video, DVD, toaleta, bucatarie si multe altele. Societatea ofera sase tipuri de autocare sigure, precum: Mercedes 350 Turismo, Setra 328 DT, Scania Irizar New Century, Temsa Opalin 10, Mercedes 404 si Setra 215 HD. Cei care doresc sa inchirieze sau sa beneficieze de un transport persoane Anglia si nu numai, cu ajutorul unui mijloc de transport mai mic, pot apela la microbuzele puse la dispozitie de Nicktrans: VW LT 35 Maxi, VW Crafter, MB Sprinter 413 si VW T4 Lang.

Toate fiind spuse, Nicktrans reprezinta la ora actuala cea mai buna solutie pentru un transport international de persoane datorita faptului ca beneficiaza de cel mai bun raport dintre calitate si pret din Romania.

>