Breaking news

Ajungi acasa in siguranta de la aeroport cu firmele care se ocupa de transfer aeroport Otopeni

Calatoria cu avionul este o placere, insa odata ce ai ajuns din nou pe aeroport totul se transforma intr-un cosmar. Taxiurile sunt mereu prea putine, taximetristii nu sunt chiar asa de manierati, intarzierile preluarii clientilor pot fi destul de mari mai ales in marile orase.

otopeniDaca mai adaugam si lipsa de curatenie din multe taxiuri si preturile uriase practicate de multi soferi vom avea o imagine perfecta a acestui cosmar care ne asteapta ori de cate ori revenim cu picioarele pe pamant. De cativa ani buni insa cei care s-au saturat sa tot astepte un mijloc de transport pe aeroport sau sa aleaga transportul in comun, o varianta si mai proasta au la indemana o varianta mult mai eleganta si mai sigura: serviciile de transfer aeroport Otopeni.

Serviciile de transfer aeroport, calitate si rapiditate

Asa cum le spune si numele aceste servicii speciale se ocupa de transferul clientilor de la si spre aeroport in timp util, in conditii foarte bune si la preturi corecte, pentru toate buzunarele. Practic in loc sa stai minute bune tot asteptand un taxi unde poti da adesea de manele si miros de tigara poti comanda rapid o masina curata, cu sofer sau fara, perfect intretinuta si cu o atmosfera placuta si relaxanta. Unele companii au si Wi-Fi in masini, pun la dispozitie masini de toate marimile, puternice, cu motoare care pot atinge viteze mult mai mari decat un simplu taxi, au dotari standard de calitate superioara si sunt de gasit la orice ora are nevoie clientul. Soferii profesionisti cunosc bine orasul si stiu cele mai scurte drumuri catre adrese asa ca nu veti petrece prea mult timp in trafic, multi dintre ei stiu si limbi straine si pot purta o conversatie placuta oricand este necesar. Cu serviciile de transfer aeroport Otopeni clientii pot ajunge la timp pe aeroport sau acasa, masinile ii pot prelua la orice ora de pe aeroport sau de acasa, programarile se fac online sau telefonic, soferii respecta orarul impus si ajung la timp de fiecare data.

Cu myLIMO-Cab transferul de la aeroport acasa este mai simplu si mai comod ca niciodata

Una dintre firmele cu servicii de calitate de transfer aeroport Otopeni este si myLIMO-Cab. Compania are experienta pe piata de profil, se adreseaza persoanelor care circula in interes de afaceri, ofera siguranta si calitate, promptitudine si respect. Soferii pot fi contactati oricand, masinile moderne din parcul auto sunt curate si au toate asigurarile si verificarile la zi, plata se poate face si cu un card bancar, factura emisa se transmite ulterior pe e-mail. Odata plasata o comanda masina va ajunge la aeroport exact atunci cand aveti nevoie, orarul de zbor va fi monitorizat in permanenta, puteti solicita si sofer privat, masini clasa business, transfer premium sau transfer van. Pentru a comanda mai usor masinile dorite si a sti mereu ce se intrampla cu transportul firma va pune la dispozitie si apicatia mobila in care puteti calcula costul transferului, aveti confirmare imediata, monitorizare in timp real a soferului si plata securizata. Tot cu ajutorul aplicatiei mobile aveti si acces la locatie automata cu ajutorul GPS, indentificare rapida a soferilor pe harta, introducerea manuala a adresei de preluare. Aplicatia are si suport integrat si asistenta in limbi de circulatie internationala. La cerere puteti comanda si serviciul complet tur-retur, suportul online si asistenta sunt permanente, masinile nu au mai mult de trei ani vechime, au revizii la zi si sunt perfect intretinute. Rezervarile se pot face prin completarea formularului special direct pe site sau via aplicatia mobila.