Breaking news

Ai vrea să-ți faci un nou stoc pentru anotimpul rece, dar nu știi exact de ce ai avea nevoie mai întâi? Iată 3 idei ce te ajută să te menții organizat

Se apropie venirea iernii, iar odată cu instalarea temperaturilor scăzute, parcă se instalează, cumva de la sine, și o necesitate de schimbare, atât în ceea ce privește garderoba noastră, cât și a vibe-ului  ce ne înconjuară.

Pe timpul iernii, pe mai toți ne copleșește un sentimente de nostalgie, ce ne aduce parcă pe tărâmul copilăriei, când petreceam fiecare Crăciun în familie, și ne bucurăm de atmosfera festivă alături de cei dragi. Cum anii au trecut, iar cei mai mulți dintre noi sunt deja la casele lor, fiind cufundați în responsabilitățile pe care le au de îndeplinit zi de zi, dar și de entuziasmul de a fi pe picioarele lor, există totuși tradiții ce s-au păstrat în timp, odată cu instalarea sezonul rece.

Află cum te poți organiza din vreme, pentru a avea parte de toate piesele de care ai nevoie în sezonul rece

Asigură-te că iarna aceasta te va surprinde bine îmbrăcat

Când este adusă în discuție sintagma de „a fi bine îmbrăcat”, cei mai mulți dintre noi ne gândim că trebuie să fie vorba despre haine de brand, aflate la un preț exorbitant, la care doar o mică parte a populației ajunge să aibă acces. În sine, a avea o garderobă adecvată pe timpul iernii, nu implică neapărat a-ți achiziționa haine scumpe, cât a-ți lua haine din materiale groase, care să te poate adăposti de frigul necruțător de afară.

Iarna aceasta, asigură-te din timp că nu-ți lipsește din garderobă o geacă de fâș, un palton elegant de lână, și niște încălțări care să se asorteze perfect cu orice alegi să porți! 

Cum îți schimbi hainele, așa îți schimbi și anvelopele

Pentru cei care au o mașină personală și iubesc să șofeze, ar trebui să fie interesați, înainte de a da prima ninsoară, că, pentru siguranța și liniștea lor, cel mai indicat ar fi să-și schimbe anvelopele de vară, cu unele de iarnă, pentru a minimiza riscul de accidente rutiere din sezonul rece. Oferta unui set de anvelope pentru mașina ta, de pe site-ul celor de la altex.ro include o calitate superioară față de cele mai multe modele găsite pe piață, la un preț extrem de accesibil pentru mai toate buzunarele.

Data viitoare când te mai aventurezi prin traficul orașului, asigură-te că ai puse anvelopele corespunzătoare anotimpului în care te afli!

Pijamalele pufoase la pachet cu șosetele flaușate

Iarna este sezonul în care pielea noastră se poate bucura de o varietate de texturi ce sunt menite să ne răsfețe simțurile și să ne aducă mângâierile dorite în serile reci. De la plapumile pufoase, la pijamalele călduroase, și până la șosetele flaușate, este o plăcere pentru fiecare dintre noi să ne lăsăm învăluiți, iarnă de iarnă, de acest vibe cozy ce ne amintește de copilăria în care părinții se asigurau că nu ne lipsește nimic.

Iarna aduce cu sine nenumărate clipe pline de intimitate, ține doar de noi să le descoperim și să le conferim sensul dorit!

Surse foto: pixabay.com

>