Breaking news

Ai stiut ca numerologia influenteaza cariera? Vezi cum calculezi cifra succesului

Toata lumea a auzit, la un moment dat in viata, de termenul astrologie. Astrologia face parte din domeniul horoscopului, avand ca ocupatie studierea planetelor si, implicit, modul in care acestea afecteaza caracterul si viata unui om. Totusi, putini oameni stiu ca stiinta astrologiei mai are, de fapt, o sora mai mica, intitutala numerologie.

Nefiind un subiect prea cunoscut sau abordat de catre publicul larg, pentru un proaspat cunoscator, numerologia vine la pachet cu numeroase curiozitati. In primul si in primul rand, este important sa se inteleaga ce este si in ce consta aceasta stiinta.

Ce este numerologia? Ce mistere se ascund in spatele ei?

Numerologia reprezinta una dintre cele mai pline de mistere subcategorii din domeniul horoscopului. Cunoscuta si sub denumirea de magia numerelor, este vorba de o stiinta practicata din cele mai vechi timpuri, ce se foloseste de numere pentru a afla aspectele importante din viata unei persoane.

Astfel, fiecare litera poate fi raportata la un numar. Daca aceste numere sunt interpretate corect, ele pot spune numeroase informatii despre o anumita persoana. Ba mai mult de atat, numerologia sustine ca intregul univers, fiecare stea, fiecare planeta, fiecare forta a naturii, toate au la baza si se raporteaza la anumite numere.

Pentru a putea obtine cele mai bune rezultate de pe urma manifestarii sale, o forta are nevoie sa imbine puterea sa fizica cu puterea provenita din partea corpurilor ceresti. Din acest motiv, numerologia a evoluat de-a lungul timpului in stransa legatura cu astrologia.

Ea a fost, mai mult sau mai putin, studiata in secret pentru cea mai mare parte a istoriei. Doar cei initiati primeau dreptul de a o practica. In prezent, ca multe alte aspecte ale horoscopului, aceasta stiinta a inceput sa devina tot mai cunoscuta, pierzandu-si statutul de taina. Cu toate ca nu oricine poate sa invete sau sa practice aceasta stiinta, caracteristicile ei, in schimb, pot fi intelese de marea majoritate a oamenilor.

Stiai ca data ta de nastere poate ascunde numeroase detalii despre tine?

Stiai ca data nasterii iti poate prezenta schita drumului tau prin viata, daca este interpretata corect?” Aceasta este premisa de la care porneste intregul concept al numerologiei. Uitandu-se la data nasterii, un om de rand, cel mai probabil, nu va putea observa nimic mai mult decat niste simple numere. Un numerolog, in schimb, va vedea dincolo de aspectul initial si va incerca sa obtina mesajul pe care aceste cifre il transmit.

Astfel, pot fi identificate principalele trasaturi ale unei persoane. Se pot primi informatii cu privire la:

 • personalitate;
 • talente si defecte;
 • o parte din incercarile la care o persoana va fi supusa in viata;
 • capacitatea de adaptare la mediul social;
 • temperament si nivelul de stabilitate emotional.

Cu toate ca lasa aceasta impresie initiala, numerologia nu reprezinta o stiinta a prezicerii viitorului. Ea este, mai degraba, o stiinta ce vizeaza intelegerea de sine. Nu este de ajuns ca numerologul sa descifreze insemnatatea numerelor. El trebuie sa le aranjeze si sa le combine pentru a putea descoperi intregul tablou.

Se zice ca aceasta stiinta poate fi utilizata in diferite momente ale vietii si in diferite scopuri:

 • Pentru a intelege mai bine situatia actuala in care se afla o persoana;
 • Pentru a se putea observa anumite oportunitati sau detalii ce pot scapa ochiului liber;
 • Pentru a se realiza o evaluare a vietii;
 • Pentru a se evidentia principiile si talentele pe care o persoana le detine.

Cum functioneaza numerologia? Ce principii de baza trebuie sa cunosti

“Numerele sunt limbajul universal lasat oamenilor de catre zeitati, pentru a confirma adevarurile.” Acestea au fost spusele Sfantului Augustin din Hippo. Tot pe acest principiu functioneaza si numerologia.

Conform stiintei respective, orice obiect din univers are o aura proprie si functioneaza la o anumita frecventa. Acest aspect se aplica si in cazul fiecarei persoane. Utilizand numerele de la baza, un expert poate ajunge sa vada si sa inteleaga frecventa respectiva.

In cazul unui om, numerologul va avea nevoie de principalele doua caracteristici, evidentiate inca de la inceputul vietii: numele si data nasterii. In general, se lucreaza doar cu cifrele de la 1 la 9.

Primul aspect pe care il acopera numerologia este sa identifice ce numar apartine unei anumite persoane. Schema dupa care se realizeaza procesul este destul de simpla si poate fi facuta pe cont propriu. De exemplu, pentru data 15.08.1999 avem calculul 1+5+8+1+9+9+9. Rezultatul final va fi 42. La randul sau, acesta va fi calculat sub forma 4+2. Numarul identificat este 6. Pentru fiecare cifra de la 1 la 9, exista anumite caracteristici definitorii. O persoana poate avea una sau mai multe dintre caracteristicile specifice.

Insemnatatea numerelor este urmatoarea:

 1. Independenta, inovatie, calitati de lider;
 2. Bun membru de echipa, mediator, bun diplomat;
 3. Aducator de fericire, comunicare, interactiuni umane deosebite;
 4. Duce lucrurile la bun sfarsit, creativ, vizionar;
 5. Perspective unice, aducator de schimbare;
 6. Responsabil, echilibru, bun consilier si sfatuitor, familist, vindecare;
 7. Spiritualitate, intelepciune, spirit de observatie;
 8. Putere, sacrificiu, capacitatea de a fi cineva in lume;
 9. Ghidarea celor din jur, inovatie, dorinta de schimbare in bine.

In cazul numelui, fiecarei litere ii este atribuite un numar. Calculul se realizeaza dupa acealasi model anterior, dar aici se recomanda interventia unei persoane cu experienta.

 1. A, J, S;
 2. B, K, T;
 3. C, L, U;
 4. D, M, V;
 5. E, N, W;
 6. F, O, X;
 7. G, P, Y;
 8. H, Q, Z;
 9. I, R.

Rezultatul obtinut cu ajutorul datei de nastere reprezinta prima jumatate a tabloului. Rezultatul obtinut cu ajutorul numelui consta in cea de-a doua jumatate. Numerelogul trebuie sa combine aceste doua jumatati, iar, mai apoi, sa inteleaga imaginea reintregita. Prin acest mod, vor fi dezvaluite numeroase detalii importante cu privire la viata, despre care persoana respectiva s-ar putea sa nu aiba, in totalitate, habar.

Ce spun expertii despre aceasta stiinta?

Expertii de la Guess.ro recomanda numerologia tuturor persoanelor ce doresc sa se descopere si sa se inteleaga mai bine pe plan interior. Cu toate ca aceasta calatorie nu poate fi dusa la bun sfarsit fara ajutorul unui numerolog de profesie, ea poate fi, totusi, inceputa pe cont propriu.

In concluzie, semnificatia cifrelor, reprezinta o stiinta complexa, ce dateaza din cele mai vechi timpuri si care este inca practicata si la ora actuala. O persoana, dornica sa inceapa o calatorie de autocunoastere, va avea de castigat numeroase beneficii de pe urma serviciilor unui numerolog.

>