Breaking news

Ai nevoie de meşteri buni pentru amenajarea casei? Meşterul bun este soluţia!

Mesterul Bun nu livreaza un produs sau un serviciu, Mesterul Bun livreaza o garantie, o siguranta si o experienta unica intr-un domeniu nu tocmai bine vazut in Romania, in care noi punem clientul pe primul loc, nu doar teatral respectand bunele maniere, ci in scris din momentul in care batem palma si semnam un contract la care OFERIM GARANTIE, indiferend de cat de mica sau mare este lucrarea, absolut tot se contracteaza si se garanteaza prin semnarea acelui contract intre 1-2 ani depinde de tipul, marimea si complexitatea lucrarii respective.
Indiferend ca vrei sa renovezi un apartament, o casa, o cladire de birouri, sa construiesti o casa de la zero sau sa amenajezi spatii verzi si iti doresti o firma serioasa pe care sa o contractezi si care sa ofere garantie lucrarilor si sa isi asume penalitati daca acestea nu ies asa cum au semnat, Mesterul Bun le bifeaza pe toate.
Deasemenea toti clientii Mesterului Bun beneficiaza de discounturi si preturi speciale de la Delta Studio si consiliere gratuita in magazinul din str Progresului nr 3, la prezentarea semnari contractului cu noi. La fel si pentru The Outlet T, Solutions din Blvd Preciziei nr 3 si online folosind un cod de reducere pe care noi il postam aproape zilnic in Instagram.
Mesterul Bun a luat nastere in Aprilie 2017
Construim, renovam si amenajam apartamente, case si cladiri de birouri + mentenanta aer conditionat pentru cladiri mari, indiferend de tipul de aparatura pe care il detin.
Din Ianuarie 2021 ne-am creat conturi de Facebook si Instagram unde postam zilnic poze si video-uri reale de lucrarile in desfasurare si nu numai. De cand a inceput pandemia si pana azi am efectuat peste 100 de renovari complete de apartament si renovari de case, iar luna aceasta am pornit primul proiect de la zero marca #MesterulBun , in Magurele, str George Calinescu nr 12, 2 case tip duplex, de 156 mp fiecare + 21mp pod, curte de 250mp + 2 locuri de parcare, proiect realizat in totalitate de MAV Arhitect ii gasiti in link lucrarile si il puteti contacta direct pe Instagram sau Facebook unde toti clientii Mesterului Bun beneficiaza de 10% reducere la toate serviciile oferite de acesta, atat de arhitectura cat si de design interior si exterior.
Casele sunt disponibile spre vanzare incepand de acum, avand cateva avantaje specifice vanzarii acestora ‘in lucru’ : poti supraveghea lucrarile, o poti personaliza dupa dorintele tale, te poti asigura ca folosesc ceve mai bune materiale, poti opta pentru calitate premium, economisiti timp si bani, durata executie mai scurta, modalitati de plata flexibile.
Desi santierul nu este intotdeauna instagramabil si nu toti clientii ne semneaza Acordul Facebook pentru pentru a posta before / after de la lucrarea pentru care ne-au contractat, suntem activi pe social media si postam zilnic beneficii pentru clientii nostri.
Ne vedem zilnic pe facebook si pe Instagram (link urile de mai sus) pe chat la nr de whatsapp 0738141108 si pe mail la office@mesterulbun.ro