Breaking news

Ai nevoie de consultanţă SSM pentru compania ta?

Atunci apeleaza la SSM Concept si vei beneficia de efectuarea instruirilor de protectia muncii la angajare conform cu tematica de instruire, consultanta conducatorului direct al locului de munca pentru efectuarea instruirii la locul de munca a angajatilor din subordinea sa, consultanta conducatorilor la locurile de munca pentru efectuarea instruirii periodice a angajatilor din subordinea acestora, verificarea instruirii periodice, testarea anuala a angajatilor, completarea fiselor de instruire individuala privind securitatea si sanatatea in munca, participarea in cazul controalelor efectuate de autoritati, colaborarea activa la punerea in aplicare a masurilor derivate in urma controalelor efectuate de catre autoritatile competente.

Pe de alta parte, accidente la locul de munca pot avea loc tot timpul. Astfel, incendiile sunt situatii neprevazute care pot fi rezolvate usor sau pot fi evitate daca suntem bine informati si responsabili.

Ca si conducator al unei companii trebuie sa iti pui mereu increderea intr-un cadru tehnic specializat in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor, sa ai intotdeauna o atitudine responsabila fata de cei din jur si nu in ultimul rand, P.S.I. sau prevenirea si stingerea incendiilor presupune cadrul legal prin care iti sunt puse la dispozitie informatii, activitati, masuri si mijloace, dar si echipamentele necesare pentru reducerea riscului de incendiu si salvarea persoanelor afectate.

Serviciile oferite de SSM Concept te vor ajusta sa ai intotdeauna dosarele de ssm completate la zi si vor fi luate toate masurile necesare pentru protectia sanatatii angajatilor tai. Cu ajutorul SSM Concept se va putea imbunatatii sistemul de organizare a activitatii de aparare impotriva incendiilor, se vor verifica anual echipamentele necesare pentru a se vedea daca sunt in conditii optime sau se va propune optimizarea acestora si se vor lansa programe de informare si educare ale personalului din cadrul companiei in care lucreazi.

SSM Concept cunoaste legislatia si controleaza aplicarea legala a prevederilor pentru apararea impotriva incendiilor. Astfel, doar alaturi de o echipa de profesionisti, cu experienta in domeniu poti fi in siguranta atat tu cat si angajatii tai la locul de munca.

Asa cum simplu se poate observa, prezenta cadrului tehnic pentru apararea impotriva incendiilor este o conditie obligatorie daca iti doresti ca viata angajatilor tai sa fie in deplina siguranta. In plus, este o conditie legala, fara de care activitatea unei companii nu poate functiona si nici prospera.

Instructajul ssm este periodic si este asigurat de angajatii SSM Concept in functie de domeniul de activitate si de postul fiecarui angajat.

Daca ai nevoie de personal specializat pentru apararea impotriva incendiilor te invitam sa apelezi la consultanta SSM pentru compania ta de la echipa de experti de la SSM Concept.

Descopera mai multe informatii utile pe adresa site-ului nostru, ssm-concept.ro. Alege sa lucrezi in siguranta!

>