Breaking news

Agresorul DJ-ului din Tulcea, mort săptămâna trecută, va fi judecat în libertate

loading...

Magistrații Curții de Apel Constanța au decis joi să îl pună în libertate pe agresorul DJ-ului din Tulcea care a murit săptămâna trecută. Marian Păruș va fi judecat acum în stare de libertate pentru ucidere din culpă.

marian parusÎn timp ce tânărul Vlad Radu zace la doi metri sub pământ, agresorul care i-a luat viața se plimbă în libertate grație magistraților constănțeni care au admis cererea de eliberare a acestuia din arestul preventiv. Agresorul va fi judecat în stare de libertate însă are interdicție de a nu părăsi țara.

Fostul luptător K1, Marian Păruș i-a înduplecat pe magistrați spunând că nu a vrut să îl lovească și că totul s-a întâmplat din instinct. Magistrații l-au crezut i aud ecis că nu prezintă pericol social și că poate fi judecat în stare de libertate.

Nu am lovit…nu am vrut să lovesc. Nu pot spune decât că m-am întors brusc, la un moment dat, din instinct şi posibil ca prin acea mişcare să-l fi dezechilibrat. Vladimirov a vrut să mă lovească dar l-am împins. Nu am vrut să îl lovesc, sunt prieten cu fraţii lui“, a declarat Păruş în faţa magistraților.

Incidentul, în urma căruia DJ Fofo a fost băgat în comă, s-a produs sâmbătă, pe la 6.00 dimineaţa. Fostul fotbalist Uţi Mărginean a făcut scandal în clubul MGM Summer, acolo unde mixa DJ Fofo. Sportivul a început să lovească ospătăriţele, iar una dintre fete a sunat la 112.

Drept urmare fostul fotbalist a fost dus la secţie, însă s-a întors la club însoțit de un amic, Marian Păruș fost luptător K1. S-a întâlnit pe o stradă cu Vlad Radu şi, pentru a se răzbuna pentru amenda primită de la jandarmi, l-a pus pe Marian Păruș să îl bată pe DJ.

O singură lovitură l-a băgat în comă pe Vlad Radu, care a murit marți 9 august, la Spitalul Floreasca din Capitală.

loading...