Breaking news

Agresorii din sectorul 3 sunt angajați la BGS fără cazier

Cei cinci angajaţi BGS implicaţi în conflictul de sâmbătă seară din sectorul 3 aveau forme legale de muncă, erau la zi cu examenele psihologice şi tehnice însă nu aveau cazier.

bgs agenti pazaSâmbătă seară, cei cinci agenți de pază au pătruns în curtea unei familii din sectorul trei și au tras mai multe focuri de armă.

În urma conflictului trei persoane au ajuns la spital cu răni multiple. Polițiștii au reușit să-i identifice și să-i rețină pe cei cinci agresori.

Urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Sectorului 3, cu propunere de arestare preventivă pentru violare de domiciliu, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Şefului Secţiei 23 de Poliţie, Adrian Angheluş, a precizat duminică dimineaţă că agresorii, care au vârste între 23 şi 32 de ani, sunt angajaţi ai unei firme private de pază şi protecţie (BGS – n.r.) şi au folosit un pistol cu bile deţinut legal.

Duminică, reprezentanţii spitalului au declarat că două dintre persoanele rănite au fost externate, iar cea de-a treia, a cărei stare este stabilă, fără probleme majore, va mai rămâne în spital, pentru supraveghere, la secţia de neurochirurgie.

Preşedintele BGS, Bogdan Oprea, a declarat că angajaţii implicaţi în conflict erau în afara orelor de serviciu şi nu au folosit armamentul firmei. Firma spune că se delimintează de acțiunea celor cinci angajați ai săi și precizează că aceștia vor fi concediați.

>