Breaking news

Agenții de pază care au împușcat o familie vor fi cercetați în stare de libertate

Magistrații Judecătoriei Sector 3 au decis duminică seară ca cei cinci bărbați care au pătruns în curtea unei familii și au împușcat trei persoane, nu reprezintă pericol public și drept urmare vor fi cercetate în stare de libertate.

bgs agenti pazaJustiția din România continuă să lase în libertate criminalii, atacatorii și cei care-și fac singuri dreptate.

Sâmbătă seară, cei cinci agenți de pază au pătruns în curtea unei familii din sectorul trei și au tras mai multe focuri de armă.

În urma conflictului trei persoane au ajuns la spital cu răni multiple. Polițiștii au reușit să-i identifice și să-i rețină pe cei cinci agresori.

Şeful Secţiei 23 de Poliţie, Adrian Angheluş, a precizat duminică dimineaţă că agresorii, care au vârste între 23 şi 32 de ani, sunt angajaţi ai unei firme private de pază şi protecţie (BGS – n.r.) şi au folosit un pistol cu bile deţinut legal.

Preşedintele BGS, Bogdan Oprea, a declarat că angajaţii implicaţi în conflict erau în afara orelor de serviciu şi nu au folosit armamentul firmei. Firma spune că se delimintează de acțiunea celor cinci angajați ai săi și precizează că aceștia vor fi concediați.

Deși procurorii i-au acuzat pe cei cinci agenți de pază de violare de domiciliu, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, propunând arestarea preventivă a acestora, judecătorii au decis că nu reprezintă pericol public.

Decizia nu este definitivă și ea poate fi atacată cu recurs de către procurori la Tribunalul București.

>