Breaking news

Agenția Națională de Știri, RADOR și-a relansat site-ul oficial

Agenţia de presă Rador a Radio România și-a relansat din 15 octombrie, site-ul oficial unde pune la dispoziția românilor dar și a altor instituții media naționale și internaționale, știri de pe întreg mapamondul.

radorInternetul a devenit un loc de întâlnire, un loc în care suntem mai liberi, mai conectaţi şi mai solidari. De astăzi, 15 octombrie, Agenţia de presă Rador a Radio România vă invită în acest spaţiu familiar pentru a descoperi noul său site, www.rador.ro, destinat tuturor acelora care doresc să se informeze, să se destindă, să studieze şi să se bucure în comunitatea noastră.

„Vă propunem să vă conectaţi instantaneu la informaţia naţională şi internaţională care vă interesează, să vă stabiliţi agenda zilei pe baza calendarului evenimentelor şi să citiţi materiale unicat în rubrica de Istorie orală. Poveştile de viaţă ale unor români foarte tineri care au reuşit să îşi urmeze visul, ştirile externe „altfel”, analizele şi documentarele noastre sunt tot atâtea surprize pe care sperăm să le descoperiţi cu plăcere. Vă aşteptăm şi pe pagina proprie de Facebook, cu multă prietenie, Like-uri şi cu dorinţa de a comenta împreună tot ceea ce vă interesează”, se arată în comunicatul de presă al RADOR.

Rador este agenţia de presă a Radio România. Prin intermediul reporterilor posturilor noastre de radio naţionale şi regionale furnizăm instantaneu ştiri din România şi din lume. De asemenea, Rador dispune de cel mai puternic centru de monitorizare din ţară. Monitorizăm peste 57 de posturi de radio şi televiziune româneşti şi internaţionale, peste 60.000 de surse web, peste 400 de titluri din presa internaţională, în 15 limbi străine.

Alături de Agerpres și Mediafax, Rador reprezintă ce-a dea treia agenție de știri din România, ca importanță, seriozitate și mărime.

>