Breaking news

Afla cum se desfasoara activitatea intr-un studio de videochat

Daca te-ai documentat putin despre tot ce inseamna activitatea intr-un studio videochat, stii deja ca exista unele dezavantaje daca lucrezi ca model de videochat de acasa, mai ales daca esti la inceput de drum. In primul rand, trebuie să ai mijloacele tehnice necesare, adica un laptop puternic, un webcam de inalta calitate si precizie sau internet de mare viteză, pe care daca nu le ai, va trebui să cheltuiesti o sumă importantă de bani pentru a le achizitiona. Iar daca vei face asta doar pentru o luna, caci nu va fi nimeni sa te ajute, sa te incurajeze, sa iti explice pas cu pas ce ai de facut, vor fi bani aruncati pe fereastra si daca ai nevoie de ei, poate ca ii vei recupera, dar nu nivelul investitiei initiale. In al doilea rand, va trebui sa-ti faci temele foarte bine si va trebui să te informezi cu privire la toate aspectele. Daca, de exemplu, nu știi să-ți pui poza de profil, nu va fi nimeni care să te ajute, va trebui să cauti informatiile si sa înveti să faci totul singura. Si nu in ultimul rand, va trebui să te promovezi singura. Este un procedeu extrem de greu, mai ales daca esti la inceput si tu esti cea care trebuie sa isi creasca singura profilul, sa fie remarcata din mii de modele si sa ajunga in top.

Din pacate, cunoastem scenariul si 99% din fete nu rezista in asa mod nici macar o luna. Partea buna este ca din acel procent, multe fete ajung la noi si nu se lasa invinse, pentru ca nu le lipseste motivatia si increderea in ele ca pot reusi cu ajutor. De altfel, activitatea in studiouri video chat este una diferita fata de orice alt job, chiar daca la finalul zilei este totusi un job, unul din care iti castigi painea si …. multe altele, pe care nu le-ai putea obtine de la un job normal nici in 10 ani si suntem foarte realisti cand spunem asta.

Activitatea intr-un studio de videochat se desfasoara asa cum iti imaginezi ca arata job-ul ideal. La inceput, se vor intampla acele lucruri despre care vorbeam la inceput si pe care erai nevoita sa le faci singura, insa de data aceasta intr-un cadru si mod profesionist. Vei avea parte de prima sedinta foto profesionista, de unde vor fi alese cele mai frumoase poze, pentru a-ti crea pofilul pe site-urile cu care fiecare studio colaboreaza. Se spune ca o poza face cat o mie de cuvinte si credem ca o poza perfecta, care evidentiaza toate trasaturile tale, poate fi motivul principal pentru care un membru va dori sa intre pe profilul tau si sa inceapa o conversatie cu tine. Ulterior, vei primi un training foarte intens, in care va trebui sa faci 30 de abdomene, sa traversezi munti si oceane si sa scoti cel mai bun timp, proba eliminatorie, alaturi de cea de cultura generala, istorie, geografie si matematica. Daca cumva le treci, mai departe, trainingul consta in a te familiariza cu tot ce inseamna industria de videochat, alegerea ramurei pe care vei vrea sa lucrezi, adica cea de adult sau cea de non adult, in functie de preferintele si cunostintele tale de limba engleza. Mai apoi, odata ce toate sunt gata, profilul este complet si toate sunt aranjate, vei putea intra online. Stim emotia de la inceput, astfel ca nu vei fi niciodata singura. Vei avea un trainer care se va ocupa mereu de tine, te va incuraja cu tot ce stie el si iti va oferi cele mai bune si mai pretioase sfaturi, astfel incat sa te simti in largul tau, sa iti placa ce faci, sa ai incredere in tine si sa te implici, sa te dedici si sa iti implinesti visul cel mai important, acela de a avea independenta financiara pe care ti-o doresti, iar tu stii cel mai bine de ce.

Dupa ce toate sunt aranjate si a trecut ceva timp, restul este floare la ureche. Vii la munca, iti bei cafeaua linistita, povestesti tot felul de lucruri alaturi de colegele tale, care in timp iti vor deveni prietene, pentru ca si ele au fost la inceput si stiu prin ce treci, ba chiar iti vor oferi sfaturi pretioase din experientele lor, pe care alegi daca le pui in practica sau nu. Te vei aranja singura sau vei beneficia de talentele make-up artistei noastre, care te va face mai frumoasa decat esti (fizic, sufleteste stim deja ca esti frumoasa si ca ai destula putere interioara in tine sa schimbi orice, inclusiv intreaga lume daca iti doresti), te vei schimba sau te vei lasa inspirata de alegerile sugerate de noi. De asemenea, putem reinventa mereu povesti, scenarii, jocuri, tehnici si tactici de a atrage mereu membri noi, dar si sa ii pastram pe cei cu care deja interactionezi si sa le crestem constant interesul cu ceva nou mereu.

Daca iti doresti schimbarea cu adevarat, daca iti doresti sa iesi din zona de confort, sa cresti, atat psihic cat si financiar si personal, te asteptam bineinteles sa vii la noi si sa discutam toate la o cafea.

>