Breaking news

Afla care sunt principalele avantaje ale rolelor termice pentru case de marcat

loading...

In prezentul economic global, sistemul de finante al unei afaceri nu mai este gestionat doar printr-un registru de numerar si un registru contabil. Odata cu popularizarea cardurilor de credit si debit, intreprinderile sunt nevoite sa isi schimbe practicile de afaceri pentru a raspunde cerintelor platilor electronice.

Cand oferi clientilor tai o chitanta pe suport de hartie pentru achizitii sau tranzactii, este necesar ca hartia sa fie de calitate, sa dureze mai mult timp, dar si calitatea acesteia sa fie rentabila pentru afacerea ta.

Folosirea anumitor role casa de marcat pe baza de hartie termica pentru sistemele POS te ajuta sa satisfaci nevoile clientilor tai. In plus, poti inregistra tranzactii in scopuri contabile, fara a fi nevoie sa cheltui prea multi bani in acest proces.

Role din hartie termica pentru casa de marcat

Acest tip de hartie este acoperita cu substante chimice care reactioneaza la caldura. Cu alte cuvinte, cerneala devine neagra atunci cand hartia este incalzita. Acest tip de hartie este utilizata in imprimantele termice care de obicei functioneaza prin incalzirea suprafetei hartiei. Acest tip de rola casa de marcat este folosita pentru imprimarea chitantelor sau facturilor si altor documente care nu necesita imprimarea de culori.

In plus, hartia termica folosita la realizarea rolelor pentru imprimantele termice este compatibila cu orice tip de cerneala utilizata pentru printarea pe hartia obsinuita. Orice imprimanta cu cerneala care utilizeaza cerneala obisnuita poate imprima simplu si rapid pe hartia de transfer termic. Dar exista totusi anumite riscuri.

Print-uri rapide fara pete de cerneala

Imprimantele termice care utilizeaza cartuse de cerneala sau panglici prezinta riscul de a printa cu pete de cerneala. In plus, cerneala tinde sa se indeparteze dupa o vreme din hartie, cand este expusa elementelor de mediu, iar chitantele astfel imprimate nu pot fi pastrate prea mult timp.

Pe de alta parte, rolele din hartie termica de la TehnicaFiscala.ro nu necesita utilizarea de cerneala sau panglici. Folosirea unei imprimante termice care transfera caldura pe hartia termica este suficienta.

Principalul avantaj al unor astfel de print-uri este claritatea informatiilor de pe chitante. In plus, acestea dureaza ani si chiar zeci de ani, fara pete, picaturi de cerneala sau imprimari decolorate precum in cazurile in care cartusul se usuca.

loading...