Breaking news

Află care sunt cele mai populare tehnologii de supraveghere video

Având în vedere necesitatea folosirii unui sistem de supraveghere video pentru protecția familiei acasă, magazinul online Seku.ro le oferă clienților cele mai populare tehnologii specifice de supraveghere video care au o calitate ireproșabilă în ceea ce privește funcționalitatea și calitatea imaginilor.

SekuPersoanele care doresc să achiziționeze astfel de sisteme de supraveghere video pot intra pe acest site din România și cere sfaturile celor care se ocupă cu prezentarea și distribuția echipamentelor de acest fel.

Există mai multe sisteme de supraveghere video care diferă prin scopul pe care îl au și prin tehnologie, nu se poate spune că există o concurență între ele. Clientul trebuie să știe ce anume dorește să cumpere, să afle cât mai multe informații utile despre produsele de acest fel și apoi să facă alegerea potrivită.

Echipamentele IP sunt o alegere optimă pentru oricine dorește să achiziționeze un sistem de monitorizare permanentă a casei deoarece imaginile înregistrate și transmise au o calitate foarte bună, sunt clare și oferă multe detalii importante în situații deosebite (de furt, sau alte cazuri neprevăzute). Costul acestor echipamente nu este exagerat de mare însă merită achiziționate având în vedere avantajele oferite de acestea. Oferă și o claritate a imaginilor pe timp de noapte fiind prevăzute cu leduri și camere cu IR infraroșu care percep imaginile pe întuneric. De asemenea un avantaj este și acela că pot înregistra pe un câmp destul de larg de vizualizare. Sunt camere video mobile ce pot fi montate pe tavanul camerei și filma la 360 de grade.

Seku 2

Pentru cei care doresc un echipament mai ieftin, mai puțin sofisticat, care să ofere o calitate mai puțin bună a imaginilor pot alege produsele de tehnologie analogică care transmit imaginile de pe cameră pe dispozitivul de monitorizare numit DVR. Acestea necesită mai multe cabluri la instalare (audio și video, de control și alimentare) și nu sunt atât de performante ca produsele IP.

Una din cele mai noi tehnologii de supraveghere video este HDCVI care este mai puțin costisitoare comparativ cu sistemele de supraveghere IP și oferă cam aceleași avantaje cu privire la calitatea imaginilor ca și camerele IP. Instalarea este destul de simplă, prin sistem de cabluri.

Un sistem care costă mai mult este echipamentul de supraveghere video HD-SDI care realizează o transmisie de calitate superioară dar pe o distanță destul de mică, de 80 m. Un alt dezavantaj este dat de faptul că la astfel de produse calitatea imaginii este afectată de câmpurile magnetice, de lumina fluorescentă (de la sistemele de iluminare) și de dispozitivele wireless. HD-SDI este acronimul de la High Definition Serial Digital Interface.

Seku 3

Cei de la Dahua Technology au realizat sistemul HDCVI (sau High Definition Composite Interface) care diferă de sistemul HD-SDI prin integrarea rapidă și simplă a camerelor video, este superior acestuia prin calitatea imaginilor transmise indiferent de condițiile de mediu (care în cazul HD-SDI pot perturba calitatea transmisiilor video). Cei care nu sunt mulțumiți de sistemul HD-SDI deja achiziționat și instalat și doresc să-l schimbe cu unul HDCVI trebuie să suporte costurile de recablare.

Pe site-ul www.seku.ro și pagina de Facebook a magazinului online Seku.ro  apar prezentate mai multe astfel de sisteme d