Breaking news

Afaceristul Costel Comana s-a sinucis la bordul unui avion din Costa Rica

Miliardarul român Costel Comana, unul din proprietarii companiei de transport feroviar, RegioTrans, s-a sinucis în toaleta unui avion care circula pe ruta Bogota – Costa Rica.

costel comana - mort in avionCostel Comana călătorea în avionul de linie împreună cu o româncă. Cei doi plecaseră din Brazilia și se îndreptau în Costa Rica. Femeia a devenit agitată în momentul în care a văzut că afaceristul nu mai revenea de la toaletă.

Pasagerii aflați în avionul companiei columbiene Avianca, au ajutato pe româncă să deschidă ușa toaletei și l-au găsit pe Costel Comana, mort.

Românul a fost găsit mort la bordul zborului LR 697 operat miercuri de către filiala sa LACSA pe ruta Bogota-San Jose.

Avionul a decolat de la Bogota la ora locală 8.01 (16.31, ora României) şi a sosit la San Jose la ora locală 9.05 (18.05, ora României).

Costel Comana, în vârstă de 53 de ani, se număra în anul 2011, pritnre cei mai bogați 500 de români, potrivit topului Forbes, cu o avere estimată la 32 de milioane de euro.

Costel Comana deținea companiile feroviare Regiotrans şi RC-CF Trans.
Numele lui Costel Comana apare într-un dosar al DNA, împreună cu un director din Ministerul Transporturilor.
Oficialii Aeroportului Internaţional Juan Santamaria au confirmat moartea românului iar autorităţile din Costa Rica au demarat o investigaţie cu privire la cauzele morții lui Costel Comana.