Breaking news

Ţepele deputatului mafiot Boldea

Mihail Boldea, deputat UNPR este acuzat că a coordonat o reţea ce se ocupa cu înşelăciuni imobiliare.

Pentru a-şi atinge scopurile, deputatul UNPR (fost PDL) se folosea de interpuşi care uneori erau chiar oameni ai străzii, susţin procurorii DIICOT.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, Boldea a ajutat cu acte false un proxenet şi un traficant de droguri să îşi recapete, prin interpuşi, un imobil care risca să fie confiscat.

La îndemnul sau sub coordonarea avocatului Mihail Boldea, au fost falsificate sentinţe judecătoreşti privind dreptul de proprietate asupra a 9 imobile din Galaţi. Aceste imobile au fost mai apoi vândute unor persoane de bună credinţă.

În perioada 2010-2011, când era deja deputat, Boldea a colaborat cu iubita sa, Mihaela Bolboceanu, şi cu un alt tânăr om politic, fostul vicepreşedinte al Tineretului PDL Bogdan Alexandru Boza, pentru a falsifica acte şi contracte, în încercarea de a determina două firme, SC Arcada Company SA Galaţi şi SC Agronomic SRL Galaţi, la plata unor sume de bani, mai arată procurorii.

Elena Petrea, secretara din biroul de avocat al deputatului Mihail Boldea, a fost cea care a falsificat, în mai multe situaţii, acte juridice. Ea a redactat, cu ştampilă şi semnătură, o sentinţă penală falsă, a adăugat menţiuni în numele judecătorului pe o altă sentinţă sau a redactat o plângere penală falsă.

Procurorii îl acuză pe Mihail Boldea de nu mai puţin de 11 infracţiuni, printre care constituire a unui grup infracţional organizat, instigare la fals în înscrisuri oficiale, participaţie la fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, instigare la fals în declaraţii, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave sau spălare de bani.

 

 

 

>