Breaking news

Aectra Plastics România, partenerul tău când vine vorba de mase plastice

Aectra Plastics este o companie înființată în 1998, specializată în distribuția de mase plastice. Compania face parte din Grupul Hromatka, unul dintre grupurile de distribuție de top din piața europeană a materialelor plastice. Pentru că identificarea materialului sau soluției potrivite aplicației tale este esențială, află mai multe despre criteriile cărora trebuie să le acorzi atenție atunci când te afli în cadrul procesului de dezvoltare produs sau dezvoltare soluție.

 

Aectra Plastics România, partenerul tău când vine vorba de mase plastice

Ce polimer răspunde parametrilor specifici pentru aplicația mea? Care este cea mai potrivită metodă de procesare în cazul meu? Care sunt standardele ce trebuie luate în considerare? Ce elemente de cost pot fi eliminate? Dacă nu ți-ai pus încă aceste întrebări, ar trebui. Pentru a-ți reaminti criteriile esențiale dintr-un proiect de succes cu mase plastice, în rândurile următoare îți oferim soluții și răspunsuri.

Materialul – Identificarea materialului sau soluției optime poate face diferenta dintre evoluția afacerii tale sau prăbușirea ei. Dacă te afli în faza de dezvoltare produs sau dezvoltare soluție, asigură-te că soliciți ajutor avizat.

Fezabilitatea – În funcție de metoda de procesare, termopolimerii răspund diferit. Așadar, pentru a te asigura că produsul finit este exact ceea ce îți dorești, stabilește tipul polimerului și metodei de procesare anterior demarării proiectului sau dezvoltării de produs.

Reciclarea – Fie că ne place sau nu, industria maselor plastice este un domeniu care poluează. Totuși, asta nu înseamnă că nu poți minimiza impactul asupra mediului. Reutilizează materiale și introdu-le astfel într-un nou ciclu de procesare, reducând la minimum acumularea de deșeuri.

Ingineria – Un partener specializat îți asigură suport tehnic pe toată perioada procesului, de la momentul formulării ideii până la momentul punerii în aplicare și obținerii de produse. Compania Aectra Plastics crează premisele ca proiectul tău să devină o realitate de succes – găsirea materialului de lucru pentru proiectul tău, punerea la dispoziție de laboratoare proprii, depozite și logistică.

Procesul – Obținerea de produse din polimeri implică numeroase procese complexe de procesare, de la cele logistice și de pre-uscare la tratamentele specifice post producție și ambalare. Secvențialitatea și fluiditatea etapelor inerente procesării este esențială, întrucât interfețe individuale precum controlul calității trebuie integrate armonios în restul etapelor.

Prototiparea – Pentru a atinge rezultatele dorite, proiectele cu un grad ridicat de complexitate au nevoie de evaluarea fezabilității și evaluarea implementării prin manufacturarea de prototipuri. Prototiparea se poate face prin mai multe metode – modelare prin printare 3D a produsului finit, modelare printare 3D a matriței prototip, etc. Compania Aectra Plastics deține expertiza necesară evaluării posibilității de prototipare și a metodei de folosit în raport cu complexitatea piesei obținute dorite.

Compounding – Uneori, proprietățile de bază ale polimerilor termoplastici nu sunt suficiente pentru anumite aplicații. Când apar aceste neajunsuri, se apelează la compoundarea polimerilor cu anumite materiale de ranforsare, sarjare, aditivi sau masterbatch-uri, tocmai pentru a răspunde cerințelor specifice.

 

Privind către viitor

Oferim consultanță avizată în ceea ce privește cel mai potrivit material sau soluție pentru aplicația ta. Asigurăm suport tehnic de-a lungul întregului proces, de la idee și până la obținerea produsului finit. Dacă te găsești în faza de dezvoltare a unui produs, Compania Aectra Plastics poate fi partenerul tău de durată pentru configurarea polimerului potrivit sau dezvoltarea unui produs nou.

 

>