Breaking news

Adriana Săftoiu a fost dată afară din PNL

Fostul deputat PNL, Adriana Săftoiu a fost dată afară din partid, sâmbătă, în Delegaţia Permanentă a filialei judeţene Prahova.

adriana saftoiuCrin Antonescu taie în carne vie și a dat tonul al excluderea liderilor incomozi care l-au criticat. Prima pe listă, Adriana Săftoiu.

Preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că decizia de excludere a Adrianei Săftoiu a fost determinată de ieşirile publice ale acesteia la diverse posturi de televiziune, ieşiri pe care şeful PNL Prahova le-a catalogat ca fiind “în contrast total cu ideile PNL”.

”Cel mai mult ne-a deranjat că (Adriana Săftoiu – n.r.) merge la anumite televiziuni în numele PNL şi exprimă idei în contrast cu cele ale partidului. Nu suntem de acord să vorbească în numele PNL în condiţiile în care nu are nicio legătură şi niciun contact cu acest partid”, a spus Roşca.

Roşca a mai spus că Adriana Săftoiu nu a mai luat legătura cu PNL Prahova de ani de zile.

Adriana Săftoiu a declarat pentru agenția Mediafax, că a aflat de excludere de la televizor și că în PNL acum e mi rău decât în PCR.

Am aflat despre această excludere de la televizor şi nu-mi rămâne decât să constat că e mai rău decât dacă aş fi fost membru al Partidului Comunist, unde acolo înţeleg că totuşi te chemau în şedinţa în care erai exlcus măcar să te înfiereze de faţă cu oamenii muncii şi să mimeze cât decât democraţia, lăsându-te, vezi Doamne, să spui ceva în apărarea ta”, a declarat Săftoiu.

Înainte de a se înscrie în PNL, în 2008, Adriana Săftoiu a fost purtătorul de cuvânt al Președintelui Traian Băsescu.

>