Breaking news

Adriana Bahmuţeanu: Am renunţat la câteva milioane de euro

Invitată în emisiunea Te pui cu blondele? alături de Ozana Barabancea, Adriana Bahmuţeanu s-a trezit în mijlocul unei avalanşe de întrebări despre viaţa ei personală, mai ales despre relaţia cu Silviu Prigoană.

Vedeta “a luat foc” când blondele s-au arătat din ce în ce mai insistente. După ce s-a trezit provocată să dea fel de fel de lămuri, extrem de enervată, a încercat să pună stop curiozităţilor blondelor. Atacul a continuat însă cu noi întrebări, blondele nedorindu-şi să înceteze.

I-aş face guler ecranul!” a spus Adriana despre blonda insistentă.

Nu vreau să mai discut despre lucrurile acestea pentru că mi se par absolut penibile. Eu cu Silviu Prigoană avem doi copii împreună, sper să-i vină mintea la cap să înţeleagă că trebuie să-i creştem frumos. Când vrea, el este un om senzaţional, acum e într-o pasă proastă a vieţii lui. Sper să-i treacă. Sper să fie fericit”, a mai spus Adriana.

Deşi le-a spus că nu vrea să mai vorbească despre aceste probleme personale, Adriana Bahmuţeanu nu s-a ferit să răspundă în continuare atacului blondelor.

Una dintre curiozităţile domnişoarelor a fost legată şi de averea pe care cei doi ar împărţi-o după divorţ, al patrulea din istoria cuplului.

E adevărat că l-aţi acţionat în instanţă pe Prigoană pentru avere?” a întrebat una dintre domnişoare, confruntând-o din nou pe vedetă cu provocarea de a da noi lămuri.

Pentru ca lucrurile să fie exrem de clare, Adriana a dezvăluit în premieră la Negru în emisiune cum a decurs partajul în divorţul anterior, mărturisind că la ora aceasta ar fi putut fi milionară.

Nu. Nu l­-am acţionat în instanţă. Nu am ce avere să împart cu Silviu Prigoană. Uite, spun ceva în premieră la tine în emisiune. Acum ceva ani când am divorţat de Silviu Prigoană pentru a treia oară i-am cedat toate bunurile pe care noi le acumulasem. I-am făcut un partaj voluntar la notar, i-am lăsat trei pagini A4 de terenuri, case, imobile, care valorau la vremea respectivă, asta se întâmpla în 2005-2006, mult peste 10 milioane de euro. Dacă le-am fi împărţit, cum era normal să facem partaj, la ora asta eram milionară, luam jumătate din acareturile alea, din case, terenuri…  Pe mine nu m-a interesat averea lui Prigoană. Eu am crezut că Prigoană e sufletul meu pereche. Din păcate el n-a crezut în felul ăsta”, a mai spus în emisiune Adriana.

Deşi a încercat să-şi păstreze în continuare calmul în faţa blondelor, fetele nu au încetat atacul venind cu noi întrebări extrem de picante. “Dispari de aici! Dispari de aici!” i-a spus la un moment dat Adriana unei blonde, deranjată de gestul pe care şi l-a permis faţă de ea.

Despre ce este vorba şi ce alte dezvăluiri au mai făcut invitatele lui Negru, rămâne de văzut astăzi, de la 20.30, la Te pui cu blondele?

>