Breaking news

Adrian Ungur participă la ATP Challenger Tour Finals 2013

Românul Adrian Ungur va participa și în 2013 la ATP Challenger Tour Finals, desfășurat în perioada la Sao Paulo în Brazilia.

adrian ungur tunisAdrian Ungur este singurul competitor din acest an care a participat la acest turneu de tenis și în 2012.

Dacă anul trecut turneul de la Sao Paulo s-a desfășurat în sală, de această dată competiția braziliană se va disputa în aer liber, pe zgură.

Cei opt participanți la ATP Challenger Tour Finals 2013, sunt: Guilherme Clezar, Andrej Martin, Teymuraz Gabashvili, Filippo Volandri, Jesse Huta Galung, Oleksandr Nedovyesov, Alejandro Gonzalez și Adrian Ungur.

Formatul concursului va fi la fel ca și în cazul Turneului Campionilor de la Londra, cu 8 jucători împărțiți în două grupe, primele două poziții asigurând calificarea în semifinale.

În 2012, Adrian Ungur a cedat finala disputată în fața lui Guido Pella, după o luptă dură, încheiată în tiebreak-ul setului decisiv.

Pentru participare, un sportiv va primi 6.300 dolari americani. Pentru victorie în faza de grupelor – câte 6.300 $. Victoria în semifinale  va fi recompensată cu 21.000 $ iar victoria din finală va fi răsplătită cu 45.000 $.

Dacă campionul din 2013 va reuși să termine neînvins turneul de la Sao Paulo, acesta va primi suma de 91.200 $.

>