Breaking news

Adrian Ungur, calificat în sferturi la challengerul de la San Marino

Adrian Ungur l-a învins miercuri seară pe italianul Filippo Volandri, în turul doi al turneului challenger de la San Marino dotat cu premii în valoare totală de 64,000 de euro.

adrian ungur - brd nastaseAdrian Ungur a reușit să se califice miercuri seară în sferturile de finală ale turneului de tenis ATP Challenger de la San Marino, după ce l-a învins în trei seturi, pe italianul Filippo Volandri, cap de serie numărul 8.

Adrian Ungur a pierdut primul set cu 6-7(1-7), în tie break, după care și-a adjudecat setul doi cu 6-2. Astfel că s-a ajuns în setul decisiv unde românul s-a impus cu scorul de 6-2.

Adrian Ungur a izbutit victoria la capătul unui meci dificil care a durat două ore și 25 de minute de joc.

În sferturile de finală, Adrian Ungur va juca cu ibericul Albert Montanes, al patrulea favorit al turneului de la San Marino.

Accederea pentru al doilea an consecutiv, în sferturi la San Marino, îi asigură lui Ungur un cec în valoare de 1850 de euro și 18 puncte ATP.

Din păcate, Victor Hănescu a fost eliminat miercuri seară, în optimile de finală ale turneului de la San Marino, de către, Antonio Veic, cu scorul de 6-1, 6-7(4-7), 4-6.

>