Breaking news

Adrian Ungur a ratat calificarea în sferturi la BRD Năstase Țiriac Trophy 2014

Adrian Ungur a ratat joi, calificarea în sferturi la BRD Năstase Țiriac Trophy 2014. Românul a fost învins în optimi de Denis Istomin.

adrian ungur - brd nastase tiriac trophyAdrian Ungur părăsește turneul de tenis de la București în fața optimilor de finală. Românul a fost învins joi, în trei seturi de Denis Istomin. Ungur a jucat bine în primul set pe care și l-a adjudecat cu 6-4.

Însă a cedat complet setul doi cu 6-0, set în care nu a jucat nimic. Ungur a continuat să joace slab și în debutul setului trei. A dat apoi semne de revenire la 2-2, când a făcut rost de două mingi de brake, însă lea ratat. A urmat la servicu și Istomin a făcut brake.

La scorul de 3-5, Ungur, a reușit să revină de la 0-40 la 40-40 pe serviciul adversarului reușind astfel c-i anuleze trei mingi de meci, și mai apoi i-a anulat lui Istomin și a patra minge de victorie. Pe a cincea nu a mai putut-o anulat și românul a pierdut partida.

Venit din calificări, Adrian Ungur va încasa un cec în valoare de 7405 euro și 20 puncte ATP. În turul doi la simplu masculin se mai află un singur român, Marius Copil, care va juca azi cu Paul-Henri Mathieu.

>