Breaking news

Adrian Ungur a abandonat în finala turneului de tenis de la Cordenons

loading...

Adrian Ungur a pierdut finala turneului ATP Challenger de la Cordenons, Italia, după ce a abandonat meciul în setul trei la scorul de 1-4, din motive medicale.

ungurGhinion curat pentru Adrian Ungur. După un parcurs aproape perfect la turneul challenger din Cordenons, românul s-a accidentat în finală și a ratat șansa de a cuceri primul său titlu pe 2015.

Adrian Ungur a început perfect finala de la Cordenons. A făcut de două ori la rând break și a condus cu 4-0, iar la 5-2 a ratat o minge de set pe propriul serviciu. După care, Filip Krajinovic a reușit egalarea la 5-5. În cele din urmă, românul a izbutit să facă re-break la 6-5 și să își adjudece primul set cu 7-5 după fix o oră de joc.

Deși a început fantastic și setul doi, conducând cu 2-0, jocul românului a căzut brusc și Ungur a pierdut setul cu 4-6. Astfel că s-a ajuns la setul decisiv pentru a se stabili câștigătorul turneului de la Cordenons.

Pierderea setului doi l-a dat peste cap pe Ungur. Românul și-a pierdut lejer serviciul în debutul setului trei și era semnalul că va pierde și finala. La 2-1 a cerut time out medical pentru îngrijiri, după care și-a pierdut serviciul și a aruncat prosopul, abandonând partida.

Adrian Ungur, în prezent pe locul 327 ATP, și-a asigurat un cec în valoare de 3600 de euro și 55 de puncte ATP. Astfel că de luni va urca 80 de locuri în clasamentul mondial de simplu masculin al ATP.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>