Breaking news

Adrian Ţuţu cântă românilor despre alcool, femei şi organe genitale-VIDEO

loading...

Adrian Ţuţu, tânărul răzvrătit sprijinit de Pro TV în cadrul show-ului “Românii au talent”, cântă poporului despre alcool, ţigări, femei şi organe genitale.

200_adrian_tutu_romanii_au_talentNimeni nu mă poate opri, fiindcă asta facem noi în fiecare zi. Vreau să curgă şampania către adrenalină, vreau ca toată lumea să nu poată să-şi revină. La bar e aglomeraţie, fetele-s pe el… Nimeni nu desparte ţigara de alcool, de-asta spun mereu că seara e beton. Luminile m-au cam turmentat, îmi place să petrec, asta ştiu să fac. Acum văd o p**** , mi-a zâmbit frumos, ceea ce mă face să mă-ntorc pe dos. Aşa că mai beau puţin şi vă las.”

Acestea sunt versurile unuia dintre cântecele hip-hop ale lui Adrian Ţuţu. Pe YouTube au apărut mai multe înregistrări ale talentatului de la Pro TV. Înainte de a cânta versuri cu tentă naţionalistă, hip-hopărul era cunoscut în lumea underground cu numele de scenă Lil Shean.

Schimbarea versurilor despre organele genitale ale femeilor şi despre alcool, cu versuri la fel de ieftine despre mândria de a fi român a contat deosebit de mult pentru staff-ul Pro TV, care l-a scos câştigător al competiţiei “Românii au talent”.

În acest moment realizatorii sunt acuzaţi de părtinire, afirmându-se că Adrian Ţuţu a fost scos în faţă prin regia pusă la cale de coordonatorii emisiunii. De asemenea, corectitudinea înregistrării voturilor este contestată atât pe unele siteuri de ştiri, cât şi pe reţelele de socializare.

loading...