Breaking news

Adrian Sobaru a intrat cu mașina în gardul Guvernului României

loading...

Adrian Sobaru, care în decembrie 2010 s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului într-o tentativă de sinucidere în semn de protest la adresa Guvernului Boc, a intrat miercuri cu maşina în gardul de la Palatul Victoria. Angajatul TVR a fost ulterior imobilizat de jandarmi, și dus cu duba la Secţia 1 de Poliţie.

sobaru bocAdrian Sobaru șochează din nou opinia publică. După ce în 2010 a fost la un pas de a-și pierde viața, aruncându-se de la balconul sălii de plen a Camerei Deputaților, azi, acesta a intrat cu mașina sa în gardul Guvernului.

Adrian Sobaru era la volanul unui autoturism Dacia Break, și a intrat în forţă cu maşina într-una dintre barierele de la intrarea în curtea sediului Guvernului României.

După ce a rupt bariera, a intrat cu maşina în curtea Palatului Victoria, unde a mai mers câţiva zeci de metri.

În scurt timp, jandarmii care asigură paza Palatului Victoria, l-au imobilizat pe Adrian Sobaru și l-au dus la Secţia 1 pentru a fi audiat.

Mașina lui Sobaru a fost luată din curtea Guvernului, cu o platformă și dusă la sediul Poliției pentru expertiză și anchetă.

Îmbrăcat cu un tricou pe care scria “Ne-aţi ciuruit/Ne-aţi ucis viitorul copiilor noştri/ Ne puteţi lua viaţa şi banii, dar nu şi LIBERTATEA”., Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul Camerei Deputaților, pe 23 decembrie 2010.

Incidentul  s-a produs când în Parlament se dezbătea o moțiune de cenzură la adresa Guvernului Boc. Atunci, electricianul TVR Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Camerei Deputaților, într-o tentativă de sinucidere în semn de protest. Înainte de a se arunca, Adrian Sobaru, care intrase în Parlament ca și electrician TVR, a strigat: “Boc, aţi luat drepturile copiilor”.

Adrian Sobaru a căzut atunci de la o distanţă de cinci metri peste unul dintre pupitrele sălii de plen, pe care l-a şi rupt. În urma căzăturii, Sobaru s-a ales cu fața distrusă și a fost supus la numeroase operații pentru reconstrucție.

loading...