Breaking news

Adrian Severin, huiduit de parlamentarii europeni

Europarlamentarul român, Adrian Severina fost hiduit de eurodeputații Parlamentului European(PE) în prima şedinţă de plen de după izbucnirea scandalului în care este acuzat că a acceptat să priemască bani pentru introducerea unui amendament.

adrian-severinÎn momentul în care Președintele Parlamentului European a anunțat că ceilalti doi eurodeputați implicați în scandal au demisionat și că Adrian Severin a fost exclus din grupul socialiștilor europeni, mai multi parlamentari l-au huiduit pe Severin cerându-i să plece din PE. Adrian Severin a fost trimis în ultimul rând al Parlamentului European, rezervat europarlamentarilor neafiliați vreunui grup.

Severin şi-a pierdut – cel puţin temporar- şi biroul pe care îl ocupa în Parlamentul European. Acesta a fost sigilat şi se află sub pază permanentă, conform unor surse din Parlamentul European.

Săptămâna trecută, Sunday Times a publicat un articol în care trei europdeputați printre care și Adrian severin au acceptat să introducă un amendament contra unor sume de bani.

Președintele PSD, Victor Ponta a solicitat Organizației PSD București de care aparține Adrian Severin să îl excludă pe eurodeputat din rândurile partidului.