Breaking news

Adrian Sâna nu va mai participa la X Factor în calitate de jurat

loading...

Adrian Sâna, membru al trupei Akcent a declarat joi la Radio 21 că nu va mai participa ca și jurat la concursul muzical X Factor de la Antena 1.

Juratul de la X Factor, Adrian Sâna a mărturisit la Radio 21 că nu mai știe nimic de acest concurs și că nu va mai participa în calitate de jurat.

„Nu ştiu nimic de X Factor. Nu voi mai participa”.

În schimb, artistul a lansat deja un videoclip pentru Diana Hetea, concurenta din echipa sa, şi lureaza în studio cu Andrei Leonte, câştigătorul concursului.

Membrii trupei Akcent au mărturisit în cadrul emisiunii Request 629 de la Radio 21, că este foarte greu în prezent să scoți un album muzical în condițiile în care acestea nu se prea mai cumpără.

E greu să scoţi un album când nu mai sunt vânzări fizice. Nu am mai scos un album de foarte mult timp pentru că ne-am concentrat foarte mult să facem câte un cântec. Şi dacă punem una lângă alta toate melodiile pe care le-am făcut, o punem de un album”, au spus cei trei.

În plus, băieţii de la Akcent au început să caute talente pe care să le promoveze prin intermediul label-ului Sisterhood Live Records pe care l-au pus pe picioare: „Ne place să descoperim talente, să producem pentru ele, să le aranjăm şi apoi să aşteptăm să vedem ce se întâmplă cu ele”.

 

loading...