Breaking news

Adrian Petre, jandarm clujean, a doborât recordul național la flotări

Adrian Petre, jandarm la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Cluj a doborât, sâmbătă seară, recordul naţional la flotări, făcând 1.419 flotări în 49 de minute.

adrian petreAdrian Petre a reușit să doboare recordul național, cu 119 flotări, stabilit în octombrie 2012, de Doru Dorobăţ, un sportiv din Galaţi, care a făcut 1300 de flotări.

Jandarmul a executat 1.419 flotări în serii de câteva zeci, într-un interval de 49 de minute.

A fost o presiune fantastică, puteam să ratez, puteam să câştig. A fost un experiment extraordinar, nu se compară cu nimic altceva. A fost, de asemenea, şi un efort extraordinar. Mi-am planificat o strategie, cu mai multe serii de flotări”, a spus Petre la finalul evenimentului, organizat la un local din Cluj-Napoca.

Plutonierul major Adrian Petre are 36 de ani şi spune că s-a antrenat pentru doborârea recordului începând cu luna noiembrie 2012, făcând câte 300 de flotări în fiecare dimineaţă.

Adrian Petre este deja campion mondial la Sambo, după ce a câştigat competiţia din 2008 şi a câştigat locul 3 la competiţiile europene de judo ale poliţiştilor şi pompierilor.

Prin doborârea recordului la flotări, jandarmul vrea să atragă sponsorizări pentru a putea participa la competiţiile internaţionale de Sambo şi judo din toamna lui 2013.